Saates „Unistuste Printsess“ kuulsust kogunud Agnes Taro, kes hiljuti lõi kaasa ka saates „Õhtusöök viiele“ on sümpaatne, tegus ja põnev persoon, kellel on alati midagi huvitavat käsil ning, kes kunagi ei häbene oma arvamust avaldada. Gossip.ee uuris Agneselt, kuidas on tal läinud ning millega ta hetkel tegeleb.

Millega te hetkel tegelete, saates “Õhtusöök viiele” ütlesite, et otsite tööd, kas olete endale juba midagi sobivat leidnud?
Mul on praegu käsil üks projekt, mis on seotud kunstiga. Kunsti kõrvalt jääb mul aega üle ka iseendaga tegelemiseks, mediteerimiseks ja alternatiivmeditsiini teemaliste raamatute lugemiseks. Tegelikult sellest hoolimata olen endiselt erinevatele pakkumistele avatud.

Eelmise aasta lõpus ol teil valus lahkuminek oma kallimaga ning seejärel pandi teid meedias paari Gabriel Kubjasega. Kuidas on teie suhteseisuga hetkel, olete te hõivatud?
Hehe.. mulle meeldis see väike intrigeeriv mäng nimega „Agnes ja Gabriel“ . Osad tuttavad, keda ma ammu näinud pole, küsivad siiani, et mis sul selle Gabrieliga oli? Naljakas, et seda saate nalja siiski nii tõepähe võeti! Praeguseks olen leidnud endale kellegi, kellega tõesti tahan hõivatud olla :)

Mida te üldse mehe puhul vaatate ja hindate, milline mees suudab võita teie südame?

Mulle meeldivad arukad ja karismaatilised mehed. Sellised, kes oskavad juba ainuüksi oma hoiakuga pilku püüda. Nad on ühteaegu šarmantsed ja vahetud, just nii, et nende seltskonnas on mugav, kuid samas põnev viibida. Nende maailmapilt on avatud ja neilt on midagi õppida! Küll sellised mehed juba teavad kuidas südameid võita.

Suhtlete te veel saates “Unistuste Printsess” osalenud neidude või Dimiga? Kui saaksite ettepaneku veel mõnes realitys osaleda, siis kas võtaksite selle vastu? Kas teid tuntakse siiani tänaval, poes, klubis jne ära ja saadetakse fännikirju?

Kui mõne reality ettepanek oleks seotud näitlemisega, siis ma isegi mõtleksin selle peale, kuid üldiselt ma selliste „ äkki juhtub“ asjade peale ei mõtle.

Printsessi saatest sain endale parimad sõbrannad Marise ja Maarja. Mõnikord kui koos linnas midagi ette võtame, siis vaadatakse silmanurgast, küsitakse midagi saate kohta või hõigatakse nimepidi, kuid oluliselt suuremate žestde osaliseks pole me saanud.

Mis on teie ilu ja alati rõõmsa oleku saladus?

Mõned aastad tagasi nägin Tartu maakonnas ühte ilusat brünetti neiut üle niidu kõndimas. Kuigi ta oli natuke eemal, märkasin siiski, et lisaks lokkidele ja suvistele riietele oli tal näol ka väike armas naeratus. Kui tal oleks olnud ilusatele inimestele omane ülbe nägu, siis poleks ta mul pärast mitut aastat veel siiani meeles. Nii olengi mõelnud, et inimese soojus on palju huvitavam kui külm läbilöömine. Vastavalt sellele olen ka oma hoiakud ja prioriteedid paika pannud.

On teil juba mingid suvepalanid paigas või on teil mingisuguseid suviseid traditsioone?
Eelmisel suvel tegin endale ühe uue ja toreda traditsiooni, suvel kui aega on tavalisest rohkem, siis käin sangpommi võistlustel ja elan tublidele sportlastele kaasa.

[ot-gallery url=”gallery/agnes-taro-gossip-ee-le-%e2%80%9cinimese-soojus-on-palju-huvitavam-kui-k%c3%bclm-l%c3%a4bil%c3%b6%c3%b6mine%e2%80%9c”]