04. maist asus reisikorraldaja Tez Tour müügidirektoriks Kaur Kivirähk, kelle vastutusvaldkonnaks saab lisaks müügile ja arendustegevusele ka turundus.

Tez Touri juhataja Marina Laikjõe sõnul rääkis Kivirähki kasuks tema senine analüütiline haridus ja -kogemus. “Reisikorraldus ei ole ainult ost-müük nagu sageli ette kujutatakse, vaid suur ja keeruline süsteem, mille tundmiseks ja võimaluste ärakasutamiseks on vaja tugevat analüütilist mõtlemist,” kirjeldas Laikjõe.

Ta lisas, et Tez Touril on kontsernipõhiselt kasutusel kaasaegne reisikorralduse tehnoloogia, mis võimaldab ühe hetkega saada ülevaade nii eilsest müügist kui teha broneeringuid nii, et sisuliselt samal hetkel teatakse sihtriigis, missugune klient ja milliste soovidega tulemas on. “Tez Touri müügitöö käib läbi partnerite ning meile on oluline, et nad teaksid ja tunneksid ka meie tehnoloogilisi eeliseid,” rõhutas Laikjõe üht olulist müügidirektori vastutusvaldkonda.

Kaur Kivirähk on sündinud 1980. aastal ning lõpetanud 2003 Tartu Ülikooli majandusteaduskonna ärijuhtimise ja rahvusvahelise majanduse suunal. 2007. aastal kaitses ta samas teadusmagistrikraadi. Varasem rahvusvaheline töökogemus pärineb Kivirähkil IBM Eestist ning konsultatsioonifirmast Christiansen Consulting, kus ta tegutses juhtimiskonsultandina tulemusjuhtimise süsteemide, strateegia loomise ja arendamise ning äriprotsesside ümberkujundamise valdkonnas.

19 riigis tegutsev turismikontsern TEZ Tour tegutseb Eestis alates 2008. aastast. TEZ Tour keskendub ainult reiside korraldamisele ning ei müü reise ise, vaid neid vahendavad reisibürood üle Eesti. TEZ Touri esindustes töötab ühtekokku 5000 inimest.