Juba pikemat aega Tais elav “Lihtsa elu” kaunitar Triin Tulev (24) räägib ajakirjale Kroonika, et ei kujuta enam ette, et elaks lõplikult Eestis. “Lõplikult Eestisse – ma ei kujuta enam hästi ette, et täiskohaga siin elaksin. Kuu aja pärast sõidan USAsse, eks siis vaatab, kuidas seal meeldib ja kuidas läheb,” räägib hetkel kodumaal viibiv Triin.

“Lähen New Yorki klubisse Pacha muusikat mängima ja Los Angeleses on paar pildistamist ees ootamas. Kes teab, äkki hakkab nii meeldima, et jäängi sinna!”

“Phuket on praeguseks minu jaoks koht, kus on hea puhkamas käia ja no seal on muidugi tööd ka niivõrd tore teha, et üks kodu jääb kindlasti veel nii mõnekski ajaks sinna. Phuket on üks igavesti mõnus pingevaba paik siin maamunal!”

Triin Tulev räägib ka, et on hetkel pühendunud täielikult oma karjäärile ning pesapunumis- ning pereloomise plaane hetkel ei pea. “Mul on preaegu hoopis teised prioriteedid, mulle on praegu pigem karjäär oluline. Lisaks plaatide mängimisele tahan näha, kuidas raamatuga läheb,” räägib Triin, kelle sulest ilmub peagi inglise keelne raamat “Crocodile’ s Tale”, mis hetkel trükis.