“Eesti otsib superstaari” kolmanda hooaja finalist Kene Vernik (25) räägib, et tulevikupaanidesse kuulub tal peamiselt vaid muusika. “Hetkel on eesmärk luua võimalikult palju uusi lugusid, et nendest sobivad albumile panna,” räägib Kene Vernik Gossip.ee-le.

 

Tartust pärit särtsakas neiu vastab Gossip.ee küsimuse peale, mis on tema tulevikuplaanid, et soovib ennast niipalju kui võimalik muusikaga siduda. “Võimalikult palju muusikat kirjutada. Hetkel on eesmärk luua võimalikult palju uusi lugusid, et nendest sobivad albumile panna,” ütleb Kene Vernik.

Uurisime ka, millal alustas Kene porfesionaalsemat laulmist ning kas läbilöök tuli tema jaoks kergelt. “Esimese loo “Hiyo” lindistasime Depoo’ga 2004 aastal, mis sai ka kohesele nädala demoks raadio 2s.”

Kene on peale superstaari saadet Eestis tuntud artist. Tänaseks on tal mitu rauda korraga tules. Nii teebki hakkaja naine korraga lausa kahte bändi. “Teeme koos Paul Lepassoniga bändi nimega Mimicry.  Sügisel lõime koos Allan Piltriga bändi nimega Jean Dean.”

Kene on koostööd teinud teistegi artistidega. Raadiotes on populaarsust kogunud lugu Toakärbes. Uurisime, kuidas laul sündis. “Loo autorid on Mihkel Mattisen ja Timo Vendt. Sõnad tegi Genka. Mind kutsuti külalisena laulma refrääni osasid, mida oli tore ja lõbus sisse laulda.”

Millist raadiojaama kuulab aga Kene ise? “Kuulan kõige rohkem Raadio 2 saate korduseid (Muuskanõukogu, Jazzitup, Nestor ja Morna, Rocka Rolla),” räägib Kene Gossip.ee-le ning lisab, et telekat ta näiteks peaaegu ei vaata ning seega lemmiksaated puuduvad. “Vaatan telekat väga vähe.”

Vaata ka:
mimicry.varjend.com
http://www.facebook.com/jeandeanmusic