Miss Helsingi 2011 esimeseks printsessiks valitud Sara Chafac ütleb Iltalehele hiljem, et iludusvõistluse olukord üllatas teda täielikult. Kui võitjakolmikule saadi kroonid pähe ja lillekimbud pihku, ründasid meediaesindajad otsekohe oma küsimustega. See oli noore naise jaoks liig, kirjutab Iltalehti.

Sara Chafac käitus pärast võistlust kõigi jaoks ootamatult kummaliselt. “Küsimused tulid valel ajal. Ma ei olnud jõudnud olukorda veel seedidagi ja kohe pidin oskama vastata, kuidas tunnen end. Mina ei tea, mis tunded mul olid, olin väga hämmingus,” meenutab Chafac sündmusi.

Olukorra rahustamiseks läks Chafac kohe riietusruumi, võttis krooni peast, vahetas riided ja läks koju.

“Olin šhokeeritud ja segi kogu sagimise pärast, seega soovisin lahkuda esimesel võimalusel riietusruumi,” ütleb naine.

Enne lahkumist käis Chafac õnnitlemas ja kallistamas võitjat. Põhjust, miks naine nii kiirelt lahkus, ei ölenud ta kellelegi välja arvatud ühele toimetajale.

“Mul oli vaja järgmisel hommikul kell 6 tööl olla ning ajakavad on väga ranged,” ütleb kokana töötav Chafac.

Sara meelest läks võistluse võit õigele naisele.

“Õige tüdruk võitis. Kohtunikud otsustasid sedasi ja neil juba on silma. Olen siiski enda üle uhke, et jõudsin sellisele tasemele,” ütleb teiseks jäänud Chafac.

Chafac lootis võistluse tõttu saada uusi tööpakkumisi kuid esimene avalik samm sai negatiivselt valgustatud.

“Ma teadsin küll, et tegemist on võistlusega. Elus ei lähe alati kõik võrdväärselt. Nüüd olen ma juba mustas nimekirjas.”

 

 

Loe lisaks:

Miss Helsingi esimeseks printsessiks kroonitud Sara Chafac ei jäänud tiitliga rahule ning viskas tiara põrandale!

Uueks Miss Helsingiks krooniti Elina Tervo

[ot-gallery url=”gallery/miks-miss-helsinki-2011-teise-koha-v%c3%b5itnud-sara-chafac-kohe-p%c3%a4rast-v%c3%b5istlust-minema-jooksis”]