Kuulus Soome filmilavastaja Jussi Parviainen läks mõned ajad tagasi oma kallimast Johanna Kare´st lahku. Endine paar tõdes, et nad toimivad sõpradena palju paremini ning suhtlevad endiselt tihti. Naine aga pead norgu ei lase, sest temal on vaateväljas juba uus silmarõõm, avalikustab MTV3.

Soome filmilavastaja Jussi Parviainen ja kaunis blond Johanna Kare on alles lahku läinud, kuid naisel on juba uus mees silmapiiril.

“Oleme juba mõned nädalad koos olnud. Kohtusime jooksurajal, kui tema oli koeraga sörkimas ja mina lihtsalt jooksmas. Venitamise ajal hakkasime koertest rääkima,” meenutab Johanna tutvumist.

Mees on ametilt puusepp ja 33-aastane, Johannast 12 aastat noorem.

“Noor mees hoiab vanema naise vormis. Vana mehe seltsis tuleb väsimus,” naerab Johanna.

Johanna peab end saja protsendiliseks tundeinimeseks, kes ei kavatse end säästa.

“Paljud elavad igasuguste eeskirjade järgi, et näiteks peale lahkuminekut peaks mingi aeg üksi olema. Mina aga vajutan gaasi. Näitan tundeid alati nii avalikult kui saan. Inimesed ei ole loodud üksi olema.”

Johanna on suutnud pärast lahkuminekut Jussi Parviaineniga siiski headeks sõpradeks jääda ja ta arvas, et mees ei pruugi heaks kiita, kui naine uue armastuse leiab.

“Ma ei ole temaga sellest veel rääkinud ja ei ole kuulnud tema arvamust,” kommenteerib Johanna.

Loe lisaks:

 

[ot-gallery url=”gallery/soome-kuulsa-filmilavastaja-jussi-parviainen%c2%b4i-ex-kallimal-johanna-kare%c2%b4l-on-vaatev%c3%a4ljas-juba-uus-kallim”]