Soome külakaupmehest Vesa Keskinen´ist kirjutati hiljuti, kui mees oli mures oma kallima Hamamat Montia pärast, kuna too põeb malaariat. Keskinen polnud Montia´st juba paar kuud midagi kuulnud. Nüüd sai mees lõpuks ühendust ja asjad tunduvad kummalised, kirjutab MTV3.

 

Soome külakaupmees Vesa Keskinen langetas Hamamat Montia ja enda suhte osas otsuse, kui sai lõpuks naisega ühendust.

“Paari kuu jooksul olen saanud Hamamati tervise kohta informatsiooni ühelt ärituttavalt, kes asub samuti Ghanas. Nüüd kuulsin ühelt turvatöötajalt, et Hamamat on juba tagasi tööle läinud. Ise ma ei ole temalt saanud mingeid vastuseid sõnumitele, mis talle jätnud olen,” ütleb Vesa Keskinen.

Keskinen´i meelest oleks võinud muretseva mehe sõnumitele kasvõi midagigi vastata. Aga mitte mingisugust ühendust ta naisega kahjuks enam ei saanud ja seda juba viimased kaks kuud.

“Ma ei kavatse enda puhul iial loobuda lapsikust sinisilmsusest, sest ma olen otsustanud, et minust ei saa kunagi küünilist täiskasvanut,” ütleb Vesa enda kohta.

Mõned nädalad tagasi sai Keskinen lõpuks Hamamatiga telefoni teel ühendust. Kõne sisu mees ei ole nõus lahkama aga suhte lõpp oli selgemast selgem.

Keskinen´i sõnul Hamamati viimased sõnad olevat olnud: “Leave me alone” (“Jäta mind rahule”).

 

 

loe lisaks:

Carl Danhammeri sõber Vesa Keskinen ei ole malaariasse haigestunud kallimast Hamamat Montiast kuulnud juba terve kuu

Carl Danhammeri sõber Vesa Keskinen kirjutas oma malaariasse haigestunud armsamale Hamamat Montia’le luuletuse

 

[ot-gallery url=”gallery/carl-danhammeri-s%c3%b5ber-vesa-keskinen-l%c3%a4ks-ghanalasest-hamamat-montia%c2%b4st-lahku”]