Soome wannabe kuulsus Laine Bruce kirjeldab oma järgnevas blogis, kuidas on unistanud silikoonrindadest. Paljud arvavad, et ta tahab neid paigaldada vaid seetõttu, et meestele rohkem meeldida aga Laine tunneb vajadust vaid iseenda pärast, kirjutab ta Hymy blogis.

Kõigest hingest kuulsust sooviv Laine Bruce väidab, et ta ei ole rahul oma loomulike rindadega ning alati on raskusi tekkinud riietumisel, kuna rõivad ei näe seljas head välja.

“Mulle ei meeldi mu rinnad. Ma tahan, et need näeksid head välja ja et saaksin kanda ilusaid riideid. Alati pean mõtlema, et ei saa nüüd ühte või teist asja selga panna, kuna rinnad näevad imelikud välja jne jne,” kirjutab Laine oma blogis.

Rinnakomplekside all on kannatanud paljud naised, aga kas nad jooksevad kohe ka kirurgi noa alla on juba erinev küsimus.

“Tean, et päris palju naised mõtlevad, et kui oleksid teistsugused rinnad, siis näeksid ka riided seljas paremini välja ja ka endal oleks hea olla. Ma ei ole ainus siin maailmas, kes soovib silikoonrindu.”

Laine on arvamusel, et iga inimene teeb otsused ise ja ei pea sõltuma sellest, mida teised arvavad. Silikonid kavatseb ta tulevikus igatahes hankida. 

“Minu arvates, kui naisel on suured rinnad, siis näeb ta seksikas ja naiselik välja. Tahan end tunda naiselikuna mida hetkel ei tunne. Suvi tuleb varsti ja tahan näha bikiinides hea välja,” lisab Laine lõpetuseks.

 

Loe lisaks:

Soomlanna Laine Bruce: Olen wannabe kuulsus!

 

[ot-gallery url=”gallery/soome-wannabe-kuulsus-laine-bruce-ma-tahan-silikoonrindu-et-end-naiseliku-ja-seksikana-tunda”]