Menusaate Unistuste Printsess võitja, särav ja kaunis Maarja K., kes mõne aja eest Soome kolis on tagasi Eestis. Soomes jõudis neiu aga poseerida juba kohaliku meelelahutusmeedia kaantel ning anda mitmeid seksikaid showsid.

“Viimasel ajal olen tunduvalt rohkem Eestis kui Soomes,” räägib Maarja K. Gossip.ee-le. “Üritan oma sõpru ning perekonda külastada nii tihti kui võimalik,” lisab Maarja, et Soome saab mindud veelgi. Nimelt elab Maarja pere Helsingis.

Eesti kaunitar jõudis aga Soomes oldud aja jooksul poseerida ka kohalikus meelelahutusmeedias. “Olin küll Egorazzi kaanetüdruk, kuid see ei olnud mingi võistlus. Egorazzi tegi mulle pakkumise nendele poseerida ning võtsin selle otsuse kohe vastu,” räägib Soome Egorazzi kaant kaunistanud Maarja.

Fotomodellindusega tegeleb Maarja endiselt ning peab seda hobiks. “Fotomodellindusega tegelen nagu ka varem vaid hobikorras ning hetkeseisuga seda ma muuta ei soovi.”

Gossip.ee otsustas uurida, kas Maarjal on sügiseks plaanid tehtud: Millised on teie plaanid sügiseks – kool, töö, hobid? Ehk on plaan isegi mõnes Soome reality sarjas kaasa lüüa? “Pikemaks prespektiiviks ma plaane ei tee, kuna üritan elada hetkes ning nautida kõike mis elu ette toob. Praegut võib mind kohata tallinna seksikamas ööklubis Cathouse baarileti taga,” vastab Maarja Gossip.ee küsimusele.

“Soome meelelahutusmeedia on küll palju huvitavam ja kirjum kui Eestis, kuid siiski ma sellele väga ei rõhutaks ning erilise entusiasmiga ma sinna ei pürgi.”

Maarjal on kujunendu Soomes käikudega välja ka sealne kohalik meelelahutusmaailma lemmik. “Lemmik Soome artist on mul Jenni Vartiainen kuigi Eesti ning Soome muusika ei ole päris minu maitsele.”

Mida soovib aga Maarja Gossip.ee lugejatele? “Gossipi lugejatele soovin “Ilusat kevadet!!!””