Soome teleekraanil jooksnud Miss Soome esimeseks printsessiks kroonitud Sara Sieppi avalikustab, millele nooruses palju aega kulutas ning miks sama hobi enam ta ellu ei kuulu, vahendab Ilta-Sanomat.

 

Miss Soome esimeseks printsessiks kroonitud Sara Sieppi ütleb, et oli noorena aktiivne võistlussportlane. Sara kinnitab, et noorena tegeles ta suusatamisega. “Suusatasin mitu aastat. Treenisin pühendumusega ja pidevalt,” ütleb Sara.

Sara paljulubav suusakarjäär lõppes aga dramaatiliselt. “Olin umbes 16-aastane, kui kukkusin vastu klaasi, mille tulemusena kahe sõrme kõõlused läksid katki. Seetõttu pidin lõpetama võistlemise,” kurvastab Sara.

Lisaks suusatamisele on Sara tegelenud ka jalgpalli mängimisega FF´i tüdrukutegrupis. “Mängisin ründajana umbes kolm-neli aastat. Lõpetasin jalgpalli keskkooli lõpus, kui meeskond lagunes.”

Sara on tegelenud muuhulgas ka kergejõustikuga.

Teiseks printsessiks kroonitud Niina Lavonen on omakorda harrastanud nooruses standard- ja ladinatantse, kergejõustikku, pesapalli ja korvpalli.

 

 

Loe lisaks:

Miss Soome esimeseks printsessiks kroonitud Sara Sieppi teenib elatist kassapidajana

 

[ot-gallery url=”gallery/miss-soome-esimeseks-printsessiks-kroonitud-sara-sieppi-katkestas-suusakarj%c3%a4%c3%a4ri-dramaatilise-%c3%b5nnetuse-t%c3%b5ttu”]