Miss Soome teiseks printsessiks kroonitud Niina Lavonen tuleb lagedale millegi sellisega, mida tänapäeval eriti ei harrastata. Nimelt unistab neiu, et saaks tulevikus traditsiooni murda ja majandusliku vastutuse peres enda peale võtta, kirjutab Ilta-Sanomat.

Märtsi alguses Miss Soome teiseks printsessiks kroonitud Niina Lavonen´il on  tulevikuplaanid juba paika pandud. Niina kavatseb murda traditsioonilisust ja loodab, et võiks tulevikus elatada meest. Niina soovib kolida eramajja, mis asub Espoos.

“Olen mõelnud, et võiksin ise elatada oma meest ja otsida eramaja,” ütleb Niina enesekindlalt.

Ärimajandust kutsekõrgkoolis õppival neiul on suured unistused ka töises plaanis. “Ma tahaksin olla pangajuht, aga ka stilisti töö huvitab.”

Hoolimata sellest, et praegult on tema missi-aasta, kavatseb Niina keskenduda täie koormusega koolile, sest plaanib lõpetada selle juba aasta jooksul.

Niina arvates peaks tema unelmate mees olema suurt kasvu ja turvaline. “Mulle meeldivad suured mehed, sellised, kelle rinnal ja süles tunnen end väiksena,” unistab Niina. Unelmate mees peab oskama hinnata teisi inimesi ning kohtlema neid hästi.

 

Loe lisaks:
Miss Soome teiseks printsessiks kroonitud Niina Lavonen käib kohtamas salapärase mehega

 

[ot-gallery url=”gallery/miss-soome-teine-printsess-niina-lavonen-tahan-elatada-meest”]