Ring FM-is soovisaadet juhtiv Annika Kiidron, kes kogus tuntust tõsieluseriaali “Baar” võitjana ning remondisaate “Lihtsalt ja odavalt” saatejuhina, on nüüdseks leidnud oma ellu ka armastuse.

Tänu armastusele on elu Annika Kiidroni viinud maalilisse Lõuna-Eestisse ja temast on saanud maatüdruk, mida ta äärmiselt naudib, vahendab Buduaar.

“Õnneks pole Eestis ükski vahemaa liiga pikk ega ükski koht liiga kaugel ja tänu sellele saan teha edasi oma tööd, mida ma väga armastan,” räägib tubli naine.

Aastatega on ta õppinud võtma aega iseenda ja oma lähedaste jaoks. Kui veel paar aastat tagasi võis ta ennast mõne uue idee sündides päevadeks õmblusmasina külge “aheldada”, siis nüüd oskab ta hinnata ja väärtustada rohkem neid hetki, mille saab veeta oma perekonna, kallima ja sõpradega, sest ilma nendeta pole tema arvates mitte miski siin ilmas tähtis.

 


Loe lisaks:
Baari-Annika: “Tagasitulekut meediasse ma ei plaani.”
2004. aasta “Baari” esimese hooaja võitnud Annika Kiidron (28) meenutas mullu juulis Õhtulehele saatejärgset aega judinatega: “Kui oli vaja pärast saadet üksi ringi liikuda, ei tahtnud isegi välja minna.”
Loe edasi SIIT