Soome meelelahutuslikult saatest Idols kukkus viimases semifinaalis välja Jerkka Virtanen. Mees ei ole sugugi mitte löödud vaid vaatab helde tuleviku suunas, teavitab Seiska.

Jerkka Virtanen esitas viimases Idolsi semifinaalis Pave Maijanen´i repertuaaris lugu “Palava sydän“, kuid see lugu ei viinud kahjuks meest finaali.

Jerkka ei olnudki väljakukkumisest väga pettunud.

“Tegelikult on mul hoopis kergem tunne, sest selle aja jooksul on olnud üpris tugev surve. Tean, et muusika tegemine ei lõppe sellega. Nüüd on ka selline tunne, et peab hakkama kontserte andma,” ütleb Jerkka peale saadet.

Kohtunik Niina Tapio kiitis Jerkka arenemist võistluse ajal väga.

“Arenemine on olnud ju lausa vapustav aga see võistlus on targem nüüd lõpetada. Sellest, et välja kukkusin, pole midagi hullu,” tunnistas Jerkka.

“Nüüd peab hakkama asju kokku pakkima ja tagasi koju suunduma. Lähen pojaga uisutama, mängin natukene kitarri ja lähme uuesti uisutama. Tööobjektil peaks samuti ära käima,” mõtiskles Jerkka.

Jerkka esineb saates viimasena SIIN

 

[ot-gallery url=”gallery/soome-idolsi-viimases-semifinaalis-v%c3%a4lja-kukkunud-jerkka-virtanen-plaanib-kontserte-andma-hakata”]