Eksmiss ja modell Laura Kõrgemäe (25) ja tema kihlatu Veikko Maripuu (38) said 22. veebruaril pisikese Karl Marcuse vanemateks. Gossip.ee uuris Lauralt, kuidas ta on emarolliga harjunud ning kuidas pisipeg omale nime sai.

Teie pisipoeg Karl Marcus sai hiljuti kuu aega vanaks. Kuidas olete harjunud emarolliga? Kuidas olete oma asjad-tööd ja tegemised ümber paigutanud?
Emarolliga olen ilusasti harjunud, öised ärkamised ei häiri ka, rütmi olen sisse saanud. Kuna olin enne sünnitust päris pikalt kodune, siis ei pidanud elukorralduses suuri muudatusi tegema.

Kuidas sai laps endale nime? Milliste nimede vahel veel kaalusite?

Nime valimine oli sutheliselt keeruline protseduur. Kuna laps elab sellega siiski terve elu, pidime pikalt mõtlema. Esialgselt meeldis mulle Jan Krister, ka Tristen meeldis. Viimasel ajal olid lemmikuteks ka Roger ja Steven, aga poiss on siiski kõige rohkem Karl Marcuse moodi ja selle nimega oli meie issi kohe nõus. Lisaks sobib see ilusasti ka poja perekonnanimega.

Kas Karl Marcus on rahulik või energiline laps? Kuidas ta öösel magada laseb? On ta rohkem ississe või emmesse?

Poiss on muidu rahulik aga eks temalgi on oma jonnituurid, eks see käib kasvamisega kaasas. Aga pigem on ta emme-issi segu, rahulikkus isalt ja energilisus emalt. Erinevad päevad, erinev tuju. Siiski on ta rõõmus laps ja see teeb suurt heameelt nii mulle kui Veikkole.

Kas olete mõelnud ka, mitut last te soovite?
Marcusel on juba on üks õde ja üks vend aga perelisa ei ole välistatud!

Enamus naistel on peale sünnitust mure rasedusega tulnud kilode pärast, samuti esineb rasedusjärgset depressiooni. Kuidas teil?
Võtsin tegelikult rasedusega päris palju juurde, kuna ei keelanud endale midagi. Seega praeguseks paar lisakilo on veel jäänud aga ma ei muretse selle pärast üldse. Tähtis on, et laps on terve ja rõõmus. Lisaks käime me tihti jalutamas ja küll need paar jäänud kilokest ka kaovad.

Loe lisaks:
Laura Kõrgemäe: “Mu elu on nagu peatükk muinasjutust, mis kestab”

Eksmiss Laura Kõrgemäe (25) on teinud viimase aasta jooksul oma elus tõsise kannapöörde – peod ja keerulised suhterägastikud on asendunud unistuste mehe, investeerimispankurist kallima Veiko Maripuuga (38), oma kodu ja lapseootusega.