Soome Idols´ist tuntuks saanud Kristian Meurman sai nädalavahetusel isaks. Värskele isale oli pisikese tütre süllevõtmis hetk väga tundlik ja emotsionaalne, vahendab MTV3.fi.

“Sülle võtmisel tekkis pisikese tütrega kohe kontakt. Sel hetkel tundus, et maailmas ei ole midagi valesti, ega pole mingeid vigu,” jagab Kristian Meurman omi värskeid emotsioone.

Ta räägib, et tema naine Mikaela sünnitas ilma valuvaigistiteta.

“Temakese ees peab mütsi maha võtma. Omal oli küll nii abitu tunne, kui teisel olid valulikud kokkutõmbed ning ma ei saanud midagi teha. Tagantjärele teab naine nüüd aga öelda, et kui peaks teist korda veel sünnitama, siis kulub valuvaigisti ikka ära.”

Paar teadis juba, mis sugu laps sünnib. Nad käisid 4D-ultrahelis küll teistel põhjustel, aga sugu saadi samuti samal ajal teada.

“Minu suur vend suri mõned päevad pärast sündimist kaasasündinud südamerikkesse ja me ei teadnud, kas see võiks olla pärilik, niisiis käisimegi kontrollimas. Samal ajal küsis arst, et kas soovime teada ka lapse sugu. Seda oli hea teada, oskasime juba varakult sellesse suhtuda.”

Kristian korrutab muudkui, et on nii õnnelik, et sündis pisikene tüdruk.

“Mehed soovivad ikka enamasti, et sünniks poeg, aga mina olen äärmiselt õnnelik pisikese printsessi üle. Ta on issi tüdruk,” rõõmustab mees.

Uus pereliige on väga tubli ega nuta palju. Kristian ei oska veel öelda, kelle moodi tütar on aga tasapisi hakkavad juba tuttavad jooned ilmnema.

“Õnneks ta on pärinud oma ema nina. Vanemad jälle ütlesid, et tütrel on samasugused ilmed nagu minul olid,” jutustab Kristian.

Nüüd hakkab Kristian lindistama uut singlit “Pienet ihmeet” (“Väikesed imed”), mille ta tegi, kui kuulis, et naine ootab beebit.

“Naine helistas ja ütles, et rasedustest näitab positiivset. See on väike elu tähistamine.”

 

[ot-gallery url=”gallery/soome-idols%c2%b4i-t%c3%a4ht-kristian-meurman-sai-isaks-kartsime-et-t%c3%bctar-v%c3%b5ib-s%c3%bcndida-s%c3%bcdamerikkega”]