Soome skandaalseimad Johanna Tukiainen (32) ja Arto Länsman (46) ei ole suutnud olla abielus veel kuu aegagi, kui käivad muudkui kordamööda abielulahutuspabereid Helsingi ringkonnakohtusse viimas. Paari vahelised tülid muutuvad samuti intensiivsemaks ja vägivaldsemaks. Seekord viidi Arto politseidega kongi rahunema, kirjutab Seiska.

Johanna Tukiainen´i ja Arto Länsman´i abielutülid muudkui jätkuvad ja jätkuvad ning tundub, et lõppu ei ole veel kuskilt näha.

Johanna otsustas, et tema ei suuda olla abielus sellise mehega, kes ei austa naist ning, kes on vägivaldne nii vaimselt kui ka füüsiliselt. Tukiainen viis abielulahutuse paberid Helsingi ringkonnakohtusse, kuid tühistas need juba samal päeval. Seejärel oli Arto otsustanud viia paberid tühistamisele ning siis viis taas Johanna.

Arto on veetnud eelnevad ööd oma meestuttavate seltsis. Värske abielumees tahtist naisest puhkust saada ning otsustaski minna oma närve rahustama.

“Mul ei olnud midagi selle vastu, et Arto läks õhtut veetma oma sõpradega. Ise jäin palavikulisena koju voodisse magama,” ütleb Johanna.

Arto tuli hommikul koju kell 05.30 ning keeras naise kõrvale kerra.

“Ajasin norskava Arto põrandale, millepeale too ägestus nii tugevalt, tiris mind juukseidpidi elutuppa ja ähvardas. Õnneks õnnestus helistada mul kiiresti hädaabikeskusesse,” lisab Johanna.

Tukiaineni sõnul olevat Arto ehmunud, kui kuulis, kuidas naine räägib telefonitsi hädaabikeskusega.

“Ta lõhkus arvuti ning jooksis minema.” Teda otsiti mitme patrulliga taga.

“Arto oli jõudnud päris kaugele, enne kui politseid ta ülesse leidsid ja viisid ta vangikongi rahunema,” ütleb Johanna.

 

Loe lisaks:

Seiska sünnipäev lõppes Johanna Tukiainenil vangikongis. Johanna: Tahtsin Artot shampanjaga üle kallata aga viskasin kogemata kogu klaasi

 

[ot-gallery url=”gallery/johanna-tukiainen-arto-tiris-mind-juukseidpidi-elutuppa-ja-%c3%a4hvardas”]