Skandaalsele Soome glamuuritarile Johanna Tukiainen´ile on taas esitatud süüdistus. Sellel korral esitati Tukiainenile süüdistus ajakirja Alibi peatoimetaja väärkohtlemise eest, kirjutab Ilta-Sanomat.

Johanna Tukiainen´i vastu on esitatud ajakirjaniku väärkohtlemise eest süüdistus. Süüdistus esitati Helsingi ringkonnakohtule, kus väärkohtlemine lahendatakse kirjalikus menetluses ilma kohtuistungita.

Väärkohtlemise ohver on Soome ajakirja Alibi peatoimetaja, kes intervjueeris Johannat eelmisel sügisel. Peatoimetaja kajastas halvasti lõppenud intervjuud ka ajakirja novembri numbris.

Vahejuhtum leidis aset, kui intervjueerija ja intervjueeritav läksid pärast intervjuud Helsingi hotell Kämpi restorani. Tukiainen kutsus peatoimetaja shampust jooma ning tegi ettepaneku, et võiks kauem pidutseda ning ööseks hotelli jääda, et mitte purjus peaga sõita. Peatoimetaja otsustas aga koju mineku kasuks, mille peale Johanna väidetavalt vihastas.

“Ühel hetkel juhtus midagi väga üllatavat. Tukiainen tõusis auto tagapingilt, astus tänavale ning tuli ajakirjaniku suunas. Johanna lõi ajakirjanikku korduvalt näkku,” kirjeldab Alibi.

Politsei võttis Tukiaineni kinni. Kinnituste kohaselt oli autost kuulda kontsakingade häält, kuna naine lõhkus ust.

Tukiainen ei ole siiamaani juhtumi kohta kommentaare jaganud.

 

Loe lisaks:
Seiska sünnipäev lõppes Johanna Tukiainenil vangikongis. Johanna: Tahtsin Artot shampanjaga üle kallata aga viskasin kogemata kogu klaasi

Joobes autot juhtinud Johanna Tukiainen üritas politsei eest plehku pääseda

Johanna Tukiainen paljastas Gossip.ee-le oma pulmadetailid

 

[ot-gallery url=”gallery/johanna-tukiainen-l%c3%a4ks-ajakirja-alibi-peatoimetajale-kallale”]