Johanna Tukiaineni ja Arto Länsmani omavahelised draamad muudkui süvenevad ja süvenevad. Nüüd otsustas glamuuritar Johanna anda sisse abielulahutuse aga võttis selle juba samal päeva tagasi, kirjutab Iltalehti.

Esmaspäeval jättis Johanna Tukiainen abielulahutuse avalduse Helsingi ringkonnakohtusse, kuid võttis selle hiljem siiski tagasi. Tukiainen lubab, et tema ja Arto Länsman´i suhtest ei tule samasugune draama, kui seda tuli Matti Nükänen´i ja Mervi Tapola abielust.

Tukiaineni sõnul abielu liit jätkub.

“Peab vaatama. Ega meil väga head suhted pole. Arto on hetkelgi oma sõpradega kuskil joomas. Ta ütles, et läheb töö intervjuule, aga eks ta läks ikka laaberdama nagu alati.”

38 kraadises palavikus olev Tukiainen ütleb, et Arto tuli ühel päeval ta juurde lepitust otsima.

Põhjus, miks Johanna Artole siiski andestas, oli, et mees lubas naist kohelda, nagu mees kohtlema peab.

“Arto tõi mulle roosi ja põlvitas mu ette. Roos ei olnud muidugi Arto ostetud, kuna ta ei saa seda endale lubada. Minu meelest see andeks palumine ei olnud samuti ehtne, see ei tulnud südamest.”

Johanna soovis Artost lahutada, kuna teda häirivad pidevad joomatuurid, õhku haihtumised, füüsiline- ja vaimne vägivald, flirtimine teiste naistega ja rahapuudus.

“Arto on kõik ööd ära olnud ning tal ei ole mingitki austust minu vastu. Arto kaob pidevalt kuskile, kuigi ta on lubanud, et ei tee seda enam. Lisaks andis ta minule teatud materiaalsed lubadused nagu näiteks ühine elamine, aga seda ei ole samuti siiamaani juhtunud. Ta on patoloogiline valetaja.”

“Arto väidab, et on tööl ühes restoranis, kuid ma ei usu seda. Palka ta sellest ju ei saa.”

Johanna ja Arto on peagi minemas pulmareisile. Kohta ning täpset aega nad veel ei tea.

“Arto ütles, et ta läks passi taotlema ja tuleb siis minu juurde tagasi. Seal käik ei peaks väga kaua aega võtma, kuid nagu näha, teda pole ikka veel.”

Kevadeks ja suveks on Tukiainenil ette nähtud mitmeid tantsu ja laulu show´d. Lisaks sellel kirjutab ta elulooraamatut, millest pool pidavat valmis olema.

“Kavatsen kirjutada ainult tõde, sest minu meelest on siin maailmas nii palju valesid. Raamatus kirjutan ka Kanerva-draamast.”

 

Loe lisaks:

Johanna Tukiainen ja Arto Länsman abiellusid – Arto lahkus pulmast pruudita

 

[ot-gallery url=”gallery/soome-skandaalitar-johanna-tukiainen-andis-sisse-abielulahutuse-kuid-t%c3%bchistas-selle-juba-samal-p%c3%a4eval”]