Miss Soome esimeseks printsessiks kroonitud Sara Sieppi töötab Oulu vürtsipoes kassapidajana ning üritab harjuda kuulsusega, mis missisaade on endaga kaasa toonud, kirjutab MTV3.fi.

Torniost pärit Sara Sieppi kolis pool aastat tagasi Oulusse. Samal ajal hankis noor naine omale töökoha vürtsipoes. Sara on vaimustanud poe külastajaid oma iluga.

“Täitsa lahe on olnud tagasi tööle minna. Paljud kliendid on mind õnnitlenud ja töökaaslastelt sain väikse kingituse, kaasaarvatud shampanja,” ütleb Miss Soome esimeseks printsessiks kroonitud Sara Sieppi.

Sara ütleb, et tunneb end tööl väga hästi just toredate töökaaslaste tõttu. Kõik kliendid ei julgenud Sarat õnnitleda, aga naeratusest sai juba aru, et inimesed tunnustavad missitiitli võitu. Ka nädalalõpul Tornios pidutsedes on mitmed inimesed teda ära tundnud.

“Natukene imelik tunne on, et ei saa enam rahulikult olla ning kuulsus mul pidevalt kannul käib, aga ega see mind ei häiri,” kinnitab Sara.

Võib-olla võib Sarat peagi silmata juba Helsingis, sest neiul on plaan pealinna kolida. “Ma kolin kohe sinna, kui olen töökoha leidnud. Mingil määral olen töökohti ja eluasemeid juba vaadanud,” lisab kaunis Sara.

 

Loe lisaks:
Miss Soome 2011 võitja on Pia Pakarinen

 

[ot-gallery url=”gallery/miss-soome-esimeseks-printsessiks-kroonitud-sara-sieppi-teenib-elatist-kassapidajana”]