Kirjastaja Epp Petrone kirjutab oma ajaveebis, et ootab kolmandat last (sünnib augusti lõpus või septembri hakul), ent sellest hoolimata läheb pikale reisile.

Ajakiri Naised vahendab, et julge naine põrutab järgmisel nädalal Indiasse uue raamatu reisiraamatu jaoks materjali koguma hoolimata sellest, et paljud arstid ei pea rasedana reisimist eriti mõistlikuks. Epp Petrone kuulab aga oma sisetunnet, mis ütleb, mis on lubatud ja mis lausa vajalik.

Tragil naisel on elus veel üks uus väljakutse, ta annab Viljandi Waldorfi koolis inglise keele tunde.

 

Loe lisaks:
Epp Petrone Gossip.ee-le: Hoidke ennustajatest eemale, kui te pole kindlad, et tegu on “hea jõuga”
Kirjastaja ja blogija Epp Petrone usub, et kui kuu mõjutab ookeane, miks ei peaks arvama, et se ka inimesi mõjutab. “On mõned asjad, mille suhtes ma taevaga arvestan. Tähtsat asja alustan alati kasvava kuuga – näiteks ootasin Petrone Printi kirjastuse registreerimist äriregistris, et saaks kuu toetama. Kas see on ebausk? Muidugi on. Aga kui see on sobinud toetama inimesi sajandite jooksul enne mind, siis sobib mulle ka. Ja täiskuuöödel üritan ma kirjutada. Kui kuu mõjutab ookeane, miks me peaks arvama, et see inimesi ei mõjuta, eks,” pajatab kaunis blogija Gossip.ee-le.
Loe edasi SIIT

Justin Petrone Gossip.ee-le: “Mul on kahtlus, et Eestimaa suured juhatajad ei ole mehed, vaid naised.”
Epp Petrone abikaasa Justin Petrone on seitsme aastaga eesti keele selgeks õppinud ning Eestiga end sedavõrd sidunud, et tema sulest ilmus äsja raamat “Minu Eesti”. Justin kirjeldab Gossip.ee-le raamatu tekkelugu, elu Eestis ning paljastab meie naiste iseloomu. “Hommikust õhtuni mu abikaasa telefon heliseb. Ja kes helistab? Teine naine muidugi. Ja neil on alati midagi väga tähtsat öelda,” kirjutab Justin. PS! Justin vastas Gossip.ee küsimustele meili teel – jätame vastused muutmata-parandamata, et näidata, kui ligilähedaselt perfektsusele, on võimalik nii keeruline keel selgeks õppida!
Loe edasi SIIT