Tegus tartlanna Maarja Jakobson (33), paljudele hoopis Jane Õnne tänavalt või Laura filmist “Sügisball”, mängib teatris ja peab sõpradega taaskasutuspoodi. Elu rütmi määravad aga praegu hoopis poisid: pojad Lukas (2 k) ja Johannes (2 a), kirjutab ajakiri Tervis Pluss.

Maarja tunnistab, et lapsi saades mõistis ta, et seesmine soov olla näitlejana laval ja filmis – töötada oma erialal – ei kao kuhugi. “Ja mõnes mõttes on sellest isegi kahju, sest mulle nii meeldib lastega tegeleda, mõne aja pärast võiks ju veel ühe lapse saada, ja kujutan ette, et isegi neli last võiks peres olla,” lausub ta ning lisab ruttu, et poleks seda endast IIALGI arvanud. Pärast teise lapse sündi on tunne, et nüüd ollakse nagu rohkem perekond, sest siis tekivad hoopis teised suhted – üks laps on vanem, areneb vastutus ja lähedane suhe omaealisega.

“Muidugi on olnud vahel raske, aga mitte midagi üle mõistuse. Saan ka aru vanematest, kellele ühest lapsest piisab. Ent kui on head lihtsad lapsed, väike vanusevahe – soovitan julgelt, rohkem on mõnusam!” Mis saab sel juhul näitlemisest? “Nojah, selles asi ongi. Ning kunagi ei tea ju, kuidas läheb. Ent töötada on ka tore, siin pole midagi rääkidagi.”