“Kui varem arvasin, et kilodest saab lahti trenni tehes, siis nüüd ma tean, et kehakaal langeb ainult tänu toitumisele,” ütleb Lea Liitmaa, kes langetab kaalu spetsiaalse toitumisprogrammi järgi.

Lea rääkis Naistelehele, et praeguseks on ta kaotanud 7 kilogrammi, aga eesmärgiks on veel 10 kilogrammi maha saada. Vastupidiselt paljudele noortele emadele teatab möödunud aasta juulis kolmanda lapse sünnitanud Lea Liitmaa, et üleliigsetest kilodest vabanemine pole mingi imekunst.

Ta rõhutab, et kõige olulisem on toitumine. “Trenni võib siis teha, kui soovid oma keha trimmida, saada kauneid muskleid ja voolujoonelist vormi.”

 

Loe lisaks:
Lea Liitmaa Gossip.ee-le: “Ainuke taevakeha, mille järgi ma juhindun on kuu ja tema faasid”
Kaunis ja andekas lauljanna Lea Liitmaa räägib meie rubriigile “Horoskoop”, et ei usu uskumise pärast mitte millessegi, eriti veel asjadesse, mida ei näe ega kuule vaid nendesse mida tunneb ja teab. “Jumalat ja ingleid ma tunnen ja tean. Ma suhtlen nendega igapäevaselt. Samamoodi tunnen vaimude kohalolekut ja näen neid vahetevahel. Seega pole mul vaja nendesse uskuda. Usutakse asjadesse, mille olemasolus ei olda päris kindlad aga mida loodetakse olemas olevat,” räägib Lea Liitmaa Gossip.ee-le.
Loe edasi SIIT