“Parim nõu, mis ma kunagi saanud olen on “Järgi oma unistusi ja ära kunagi loobu”. See on võibolla natuke klišee, kuid mulle see on andnud lootust, kui ma olen seda kõige enam vajanud,” räägib Soome “Fitnessmalli 2010” võitja Janni Hussi (19) Gossip.ee-le ja Ohmygossip.com-ile.

“Ma olen väga optimistlik ja energiline inimene. Ma armastan igasugust sporti ja ma olen väga aktiivne igas elu sektoris. Ma teen sporti iga päev, peamiselt käin jõusaalis,” räägib spordikoolis õppiv ning jõusaalis treenerina töötav imekaunis Janni.

Janni unistab ülikooli õpingutest ning tahab saada tippklassi treeneriks. “Minu unistuste töökoht ongi seoses spordiga – tahaksin olla kas eratreener, treener või miks mitte ka mõlemat,” räägib Janni ning loodab, et tema tuleviku töökoht oleks piisavalt vaheldusrikas ja võimalusi loov. Samuti loodab naine, et töökoht oleks stabiilne ning tasuks ka tulevikus ära. “Mulle ei meeldi olukord, kus ühel päeval lihtsalt tööd enam pole. See motiveerib mind õppima ning pingutama.”

Sportlastest on Jannile eeskujuks Rootsi Fitness võistleja Linda Fodor. Mulle on suureks eeskujuks Rootsi Fitness võistleja Linda Fodor, sest ta on nii ilus ja ma armastan tema stiili.”

Janni avaldab ka, et parim nõu, mis talle eales on antud võib kõlada küll kui klišee aga see utsitab teda elus edasi. “Parim nõu, mis ma kunagi saanud olen kõlab nii: “Järgi oma unistusi ja ära kunagi loobu!”

Täspikka intervjuud Janni Hussiga lugege siit:
Finnish Fitness model Janni Hussi to Ohmygossip.com: I wish my career will be enough challencing

[ot-gallery url=”gallery/soome-fitness-modell-janni-hussi-j%c3%a4rgi-oma-unistusi-ja-%c3%a4ra-kunagi-loobu”]