Soome Big Brotheri saates tuntust kogunud Antti Kurhinen sattus Helsingis seadusega pahuksisse ning talle mõisteti kolm kuud tingimist vangistust, avaldatakse MTV3-e uudistes.

 

Sündmused said oma alguse Helsingi ööklubis, kus Antti Kurhinen´i ex-sõbratar Henna Kalinainen´i peale visati alkoholi. Süüdistuste kohaselt virutas Kurhinen viskajale õlletoobiga pähe. Kurhinen vaidlustas väärkohtlemise süüdistuse, aga tunnistas, et ta viskas jooki selle inimese peale. Tema sõnul on lööja olnud keegi teine isik. Löögi tagajärjel tekkis kannatanu otsmikule haav.

Teine süüdistus puudutas narkootiliste ainete kasutamist. Tema valduses oli leitud väike kogus marihuaanat. Kurhinen ütles, et peale intsidentsi olevat ta läinud ööklubist ära. Kurhinen ja Kalinainen läksid lähedal asuva suletud restorani terrassile oma jooke lõpuni jooma.

Kohale tuli paar inimest, kes tundsid tuntud inimesed ära ja palusid autogrammi. Pärast autogrammi andmist oli üks neist andnud Kurhinenile väikse pakikese. Peagi tuli valvur kohale ning pakikese andnud inimesed jooksid kohe minema. Kurhinen olevat pakikese kohe paaniliselt minema visanud ja ega talle ei öeldud ka, mida see sisaldas.

Kurhinen mõisteti väärkohtlemise ja narkootiliste ainete omamise eest kolmeks kuuks tingimisi vangi. Kurhinen peab maksma kannatanule valu, kannatuse ning ajutise kahju eest 600 eurot ning kosmeetilise kahju eest 200 eurot kahjutasu.

 

 

Loe lisaks:
Sünnipäeva pidanud Big Brotheri Henna Kurhinen läks baaris kaklema

Soome Big Brotheri seitsmes hooaeg algab sügisel uue hooga. Algas registreerimine!

[ot-gallery url=”gallery/soome-bb-antti-kurhinenile-m%c3%a4%c3%a4rati-kolm-kuud-tingimisi-vangistust”]