Soome külakaupmees Vesa Keskineni ghanalasest tüdruksõber Hamamat Montia haigestus malaariasse ning mees ei ole neiust saanud teavet juba terve kuu, kirjutati MTV3-s.

 

Vesa Keskinen on veetnud kogu talve oma mõisas. Ainult kõige lähedasemad on saanud temaga kohtuda.

“Ega siin midagi muud pole teha, kui tööd, seetõttu olen istunud kogu talve kodus nii õhtud kui ööd. Lisaks kõigele olen nüüd ka külmetada saanud,” rääkis Vesa Keskinen.

“Viimati käis mul külas vend ja parim sõber. Ema käis ka mind vaatmas.”

Põhjus, miks Keskinen üksi tahab olla, on armastatu pärast muretsemine ja kontakti puudumine. Paar erandit arvesse võtmata ei ole ta mitte kuskil mujal aega veetnud, kui mõisas. Keskinen ootab, et saaks ühendust oma kallima Hamamat Montia´ga, kes viibib malaariasse haigestumise tõttu haiglas. 

“Ma ei saa telefoniühendust haiglaga. Ma ei ole juba terve kuu saanud mingit teavet. See malaaria on jube sitke haigus. Hamamat on ikka veel isolatsioonis klaasseina taga.”

“Olen saatnud talle roose kohaliku turvatöötaja kaudu. Vastust ei ole ma saanud. Suhtun malaariasse väga tõsiselt. Loomulikult olen kohutavalt mures ja läbi omadega, aga ma ei saa hetkel pakkuda midagi muud, kui tuge,” tõdeb Keskinen.

Keskinen usub, et kohtub veel Hamamatiga. Ta ootab Hamamati juba sellel kevadel Tuuri linna. “Lootus on, et Hamamat saabub aprillis Soome, aga selles ei saa kindel olla.”

 

 

Loe lisaks:
Carl Danhammeri sõber Vesa Keskinen kirjutas oma malaariasse haigestunud armsamale Hamamat Montia’le luuletuse

[ot-gallery url=”gallery/carl-danhammeri-s%c3%b5ber-vesa-keskinen-ei-ole-malaariasse-haigestunud-kallimast-hamamat-montiast-kuulnud-juba-terve-kuu”]