“Kui uskuda külgetõmbejõu seadusesse, siis tuleb nii mõtetes kui tegudes elada just sellist elu, millest sa unistad. Isegi kui see näeb pisut parem välja kui tänane tegelikkus. Üheks eesmärkide saavutamise tehnikaks on teesklemine ehk “saatuse ärapetmine”,” kirjutab Marge Rahu Buduaar Shoppingu juhtkirjas (kevad 2011).

“Teesklemise olemus seisneb selles, et sa lood endas tunde, justkui elaksid oma unistuste elu, olgu selle eesmärgiks siis kaalukaotus, materiaalne edu, õige mehe leidmine või mõne muu muu unistuse täitumine. Tunde loomisele aitavad kaasa ka välised petteelemendid. Söö nagu sööb sale inimene. Pane end riidesse nagu edukas inimene. Sära nagu õnnelikus paarisuhtes naine. Isegi kui see kõik ei ole täna tõeline, astud sa suure sammu saatusele vastu, et selliseks inimeseks saada.”

“Kui aus olla, siis mullegi meeldib saatust petta. Näiteks planeerin ma raha paigutamist, mida mul füüsiliselt veel ei ole, või ostan endale teksad, mis on numbri võrra väiksemad. Sest ma tean, et see vajalik raha tuleb ja need kaks üleliigset kilo lähevad maha. Kõik algab uskumisest. Ka see, et milliseid asju sul on vaja ja milliseid mitte.”

“Igaühel on oma unistused ja soovid, mis muudavad elu elamisväärseks. Miks mitte iga päev koos nendega elada!”