Ansambli Anmantino uus solist Priit Bergert räägib Gossip.ee-le, et omandas kahe nädala jooksul Anmantino nelja plaadi materjalid. “Laulmine on minu jaoks kõik,” räägib Priit Bergert, kuid tunnistab, et pelgalt laulmisest ta ära ei ela. Igapäevaselt teeb Priit hoopis teist tööd: “Olen klienditeenindaja. Töötan Tallinnas.”

Priit Bergert, miks valisite esinejanimeks Elmar, äkki selgitate?
See Elmari nimelugu ulatub aasta tagusesse aega, kui üks ülemeelikus tujus Anmatino muusikafänn käis terve õhtu minu juures ja küsis mingit lugu, aga koguaeg kui ta tuli jälle laulu küsima, oli ta mu nime ära unustanud ja kutsus mind Elmariks.

Sellest saigi meil bändisisene nali ja minust Elmar. Aga praegu siiski kasutatakse rohkem nime Priit, mis on mu pärisnimi.

Millal on teie sünnipäev ning kus asub sünnikodu?
Olen sündinud 16.11.1984 ja sünnikohaks on Tallinn.

Perekonnaseis ja lapsed?
Hõivatud aga lapsi pole veel.

Kuidas sattusite Anmatinosse lauljaks peale Mati Klampi lahkumist bändist?

2009 aasta detsembrikuu päeval helistas mulle Gunnar Loho ja küsis, et kas ma oleksin suuteline kahe nädala jooksul omandama Anmatino nelja plaadi materjali. Alguses veits kahtlesin aga siiski võtsin selle väljakutse vastu ja siin ma nüüd olen.

Kas laulate Anne Lohoga ka hitti “Kahte südant” või leiate, et see lugu on vaid Anne ja Mati laul?

Jah, ikka laulame, see on lugu ilma milleta ei möödu ükski meie kontsert. Väga hea lugu on ja eks mina laulan seda teistmoodi kui Mati aga Anne hääl on ikka samaks jäänud. See siiski Anmatino tuntuim lugu.

Anmatino esinemised lähiajal?

Esinemiste kohta on saab kõige ülevaatlikumat infot www.anmatino.ee.

Kas Anmatinol mõni uus laul ka on tulekul?

Singlina on raadiotes hetkel lugu „Langend mees“ ja kuna meil ilmus sõbrapäevaks plaat, siis paljude jaoks on sealsed lood kõik uued ja värsked.

Mis on veel teie huvialad?

Huvialadeks on laulmine, tantsimine, jõusaal ja korvpall.

Millist raadiojaama kõige meelsamini kuulate?

Kõige meelsamini kuulan raadio Uunot, Elmarit ja Star Fm´i.

Raadios Elmar on Anmatino laulud eriti popid. Kas olete jälginud, et milline lugu seal Anmatinol kõige enam tabelis on olnud?

Enne Anmatinosse tulemist ei teadnud ma selle bändi tegemistest suurt miskit, aga kui ennast asjadega kurssi viisin, siis ilmnes, et lood Andesta vaid, Kirgede tants, Kahte südant, Päikene on rahva seas väga armastatud ja olnud ka Elmari edetabelis kõrgetel kohtadel, laul Andesta vaid ja Kahte südant olnud koguni esikohal. Ja hetkel meie uusim laul “Langend mees” on sel nädalal tõusnud 7.-le kohale.

Mida vaatate telerist?

Sporti ja meelelahutust enamasti aga elutempo on nii kiireks läinud, et telerit ei raatsigi vabal ajal vaadata, pigem teen midagi, mis vajalik.

Südamelt ära?
Olge positiivsed ja ärge tehke tühjast tüli, elu on ju lill tegelikult. Igas asjas on midagi head ja millegiks vajalikku – see on minu elu moto. Armastage ja hoidke oma lähedasi.

Kes on teie arvates tõelised superstaarid meil Eestis nimeliselt?
Need artistid kellel on palju tööd ja graafik pikalt ette planeeritud äkki?!

Milline näeb välja üks teie tavaline päev?

Ärkan, pesen, lähen tööle, teen hääleharjutusi, harjutan uuemaid laule, käin trennis – selline ongi mu tavaline päev.

Kas muusikaga tegelemine on teie jaoks hobi või töö?

Laulmine on minu jaoks kõik.

Millist tööd te igapäevaselt teete ning kus töötate?

Olen klienditeenindaja. Töötan Tallinnas.