Lauljanna Janne Saar on taas Ameerikas, Californias, kus ta tegeleb aktiivaselt muusikaga. “Olen jah Ameerikas hetkel.. Läheb täitsa hästi, kirjutan muusikat ja valmitan oma uut albumit ette,” räägib kaunis ja särasilmne Janne Gossip.ee-le.

Jannel valmis äsja lugu koostöös Laika Virgin‘ iga. Küsimusele, mis teda inspireeris just sellist lugu tegema, ütles Janne, et ininmesed, kes teda ümbritsevad. “Kuna lool on väga palju autoreid, siis ma arvan, et me kõik inspireerisime teineteist. Ega suuri plaane polnud. Lihtalt mõtlesime, et proovime midagi koos teha. Tuli selline väga lahe kevadine lugu.”

Janne Saar usub, et Californias on muusikat teha huvitavam kui Eestis, sest elukeskkond on teine ning väljakutseid on rohkem.  “Ma arvan, et väljakutsed üleüldse inspireerivad elus palju… Kodus on hea turvaline olla  – sellepärast meeldibki mulle keskonna vahetus ja olukorrad, mis panevad pigutama. Siin on väga palju huvitavaid kunstnikke ja terve Hollywoodi vibe on päris eriline… Olen siin ennast paremini tundkma õppinud ja loominguliselt palju avanenud.”

Uurisime Jannelt ka, mis tal lähiajal plaanis, mille peale saime üllatava ja lõbusa vastuse. Nimelt usub kaunitar, et liigsed plaanid tekitavad liigset stressi ning et lihtsam on elada hetkes. “Ma ei tee elus erilisi plaane … kui liiga palju plaanida, võib stress tekkida… Lihtsam on elada üks hetk korraga… Kui järgmine hetk toob mu teele mõne huvitava projekti, siis lähen sellega kaasa… kui ei too ei juhtu ka midagi.” Tõesti, natuke vähem muretsemist ei tee kohe kindlasti halba!

Eelmisel aastal Playboy peol käinud kaunitar ütles Gossip.ee-le, et hetkel tal midagi põrutavat toimunud pole ning et elu on pigem rahulik.  “Hmmm.. põrutavat… ei oska küll praegu öelda… suht rahulik on olnud ja ma alles tulin tagasi, ” ütleb Janne ja tervitab Gossip.ee lugejaid päikeselisest Californiast.

Janne Saar Featuring Laika Virgin – Me Näeme Veel

Muusika: Jarek Kasar, Andero Nimmer, Indrek Ups, Janne Saar, Peeter Salmela
Sõnad: Jarek Kasar, Andero Nimmer, Indrek Ups, Janne Saar
Produtseeris: Jarek Kasar

Loe lisaks:
Janne Saar Gossip.ee-le: Palju on inimesi, kes niisama luiskavad või toovad negatiivset energiat ellu

Janne Saar tegi USA-s Lindsay Lohanist laulu

Janne Saar Gossip.ee-le: Olen Los Angeleses juba oktoobri algusest. Siin on super!

Galerii: Gossip.ee (Helena-Reet Ennet)

[ot-gallery url=”gallery/%c3%a4sja-californiasse-naasnud-janne-saar-gossip-ee-le-mulle-meeldivad-olukorrad-mis-panevad-pingutama-hollywoodi-vibe-on-eriline”]