Nightwish´i lauljataril Anette Olzonil juhtus nädalavahetusel kohutav õnnetus. Ta kukkus lapse mänguasjade kasti otsa ning murdis oma ribid, kirjutatakse Iltalehes.

 

“Olen pidevalt valudes, kuid ma söön valuvaigisteid ning seejärel on jälle natukene parem olla. Ma ei saa sügavalt hingata, naerda või aevastada. Ei või külge keerata ja ilmselt leban vasakul küljel nüüd nädalaid,” kirjeldab Anette Olzon oma tervislikku seisu.

Lauljataril murdusid ribid reedel. Ta kirjutab oma blogis, kuidas oli just tõusmas söögilauast püsti, poeg Nemo süles. Ozlon ei märganud jala alla sattunud mänguasju, kuhu ta komistas. Püüdes last hoida kätega kõrgel ei saanud poeg vigastada, kuid ise seevastu sai ta suured vigastused. Olzon kukkus õnnetult otsejoones külili puidust mängukasti otsa ning murdiski oma ribid.

“Õhk kadus (kopsudest) ja see hääl, mis kostus kukkudes kasti otsa, oli kohutav. Karjusin ikka tükk aega. Mitte miski pole kunagi olnud nii valus.”

Õnnetus rikkus uut plaati lindistava Nightwish´i plaanid. Olzonil oli plaan tulla eile Rootsist tagasi Soome koju, aga murdunud ribidega ei olnud see kahjuks võimalik.

“Loodan, et pääsen kolmapäeval koju, aga peab vaatama, et kas saan üldse pikemat aega istuda, laulda jne.”

Ta räägib, et bändile on stuudio broneeritud 3,5 nädalaks. Bändikaaslased lindistavad plaadile neid osi, kus lauljat ei ole vaja. Uus album peaks ilmuma sügisel.

 

Loe lisaks:

Nightwishi Tuomas Halopainen: Lindistame tõesti lugusid koos lastekooriga

 

[ot-gallery url=”gallery/ribid-murdnud-nightwishi-laulja-anette-olzon-ei-tea-millal-saan-uuesti-laulda”]