Soomes on Fitnessmodelli otsinguid on korraldatud juba aastast 2003, põhjamaade suurimal üritusel Fitness Exposa. 2010. aastal toimunud võistluse pani kinni kaunitar Janni Hussi (19), kirjutab MTV3.

Eelmisel aastal Fitnessmodelli konkursi võitnud Janni Hussi poseerib väga kaunina uutel spordifotodel.

Modellikonkurssi juhib ka ise fitnessvõistlustel osalenud Jutta Gustafsberg.

Janni teatab, et pärast võistlust on tööd jätkunud piisavalt. Neiu ei mäleta, millal tal viimati oli vaba nädalavahetus.

Ta on esinenud messidel, teinud tooteesitlusi ja olnud mitmetel fitnessmodelli fotodel. Lisaks modellitööle töötab ta veel spordipoes ja tegutseb spinningu trenni rühmajuhendajana.

Kaunitar valiti ka Fitnessmodelli-organisatsiooni ja ta saab olema tulevase võistluse žüriis ja ka finaali juhtijana Finlandia-majas korraldataval Fitness Exposa´l tuleval sügisel.

Konkursi eesmärgiks oli leida sportlik naine, kelle keha ülaosa on sportliku välimusega. Kuid liiga lihaselist neidu ei soovita. 

Konkursi võitja Janni sai auhinnaks Promodel modelliagentuuri lepingu ning üle 600 euro väärtuses konkursi koostööpartnerite tooteid. Auhindade hulgas olid ka Baby Phat riided, Fast spordilisandid, Youtuel hambahooldustooted, EFX käepael, Crocs´i jalanõud ja Casall sporditekstiilid.

Kauni modelli pilte näete SIIT
Loe lisaks:

[ot-gallery url=”gallery/soome-fitnessmodelli-konkursi-v%c3%b5itja-janni-hussi-ei-vaevle-t%c3%b6%c3%b6puuduses”]