Anna Abreu on soome-portugaallasest laulja, kes sai avalikkusele tuntuks aastal 2007, kui osales saates Idols. Abreu jäi võistlusel teiseks. Anna jagab oma kogemust sellest, kui ta osales saates Idols, vahendab Iltalehti.

Idols´i surve all kannatamine ei olnud just kõige kergem ka endisele võistlejale. Pärast võistlust oli Anna Abreu murdumas.

Lisaks võistluselt tulenevatele pingetele ja survele tabas Annat ja ka teisi võistlejaid visalt leviv gripp. Lähedased olid väga mures 17-aastase tüdruku tervise pärast ning sellest, et kuidas ta edaspidi hakkama saab.

Oli ka palju rahutust. Idols-maja asukoht oli salajane, aga osad saatefännid olid siiski leidnud maja koha. Ühel ööl oli olukord eriti kohutav. Kaks täiskasvanud meest peksid maja akendele ja üritasid sisse pääseda. Pärast juhtunut parandati maja turvalisust oluliselt.

“Jah, võistluse ajal on olnud paar raskemat situatsiooni,” ütleb Anna.

“Üks neist oli Panu väljakukkumine saatest, teine on seotud ränkade asjadega, mida oleme finalistidega vaid omavahel jaganud ja rääkinud.”

Kui Anna oli gripis, kaalus ta ka osalemist katkestada.

“Proovid läksid selletõttu halvasti ja mul tuli selline tunne, et ma ei taha enam minna lavale end alandama. Aga õnneks see tunne läks kiirelt mööda.”

Anna tuli siiski kõigega toime ja jätkas võistlust lõpuni ning tõusis seejärel Soome esiartistide hulka.

Anna isa on portugaallane ja ema soomlane. Neiu emakeeleks on nii soome kui ka portugali keelt. Lisaks neile kahele keelele oskab ta veel inglise ja hispaania keelt.

Anna on harrastanud reggaeton-tantsu. Ta on laulunud väikses ansamblis ning mänginud viiulit juba aastaid.

 

[ot-gallery url=”gallery/anna-abreu-idolsil-osalemine-ei-ole-meelakkumine”]