Janina F Ujumisriiete modelli konkursi võitja saab auhinnaks 10 000 eurot ja pääseb reisile Floridasse. Võitja saab veel modellilepingu Soome suurima modelliagentuuri Paparazzi´ga. Finalist Sanna Kankaanpää kirjeldab oma Ilta-Sanomat blogis, kuidas ta võistluse avastas ja kuidas kasutab raha, kui võitma peaks.

Kui leidsin konkursi kuulutuse, ei pannud alguses auhindu tähelegi ja olin lihtsalt põnevil. Kui lugesin lõpuks kuulutuse lõpuni, sain aru, et selles võitluses võidab ikka päris konkreetsed auhinnad. Loomulikult auhinnad utsitasid mind tagant, sest ega raha ja reisikogemusi ei ole kunagi liiga palju!

Olen juba saanud veidikene reisida, aga näiteks Ameerikas ei ole ma veel käinud. Selle võistluse võitja saab võimaluse reisida Floridasse, mis on paljude inimeste unistus. Kui selline võimalus antakse, tuleb sellest ilmtingimata kinni haarata.

Ja kuidas ma kasutaksin 10 000 eurot, kui ma võistluse võidaks?

Poolteist aasta tagasi ostsin omale isikliku korteri. Ma võtsin selle jaoks väga suure laenu ja mõned arved on kogunenud juba. Sooviksin väga need tagasi maksta.

Põhimõtteks on, et ei tee selle rahaga midagi mõtlematut või ei osta midagi ülearust enne, kui tähtsad ja vajalikud arved ning võlad on tasutud.

Kogu võistluse ajal olen jälginud oma toitumist ja käinud trenni tegemas. Restoranis töötamine mõjub enamasti ka tervislikule toitumisele pidurdavalt. Tööajad segavad vahel võistlusele keskendumist. Proovin siiski hakkama saada. 


 

 

[ot-gallery url=”gallery/sanna-kankaanp%c3%a4%c3%a4-v%c3%b5idetud-raha-eest-maksaksin-%c3%a4ra-arved-ja-v%c3%b5lad”]