The Rasmus bändi eestvedaja ja solist Lauri Ylönen katsetas veidikene täiskasvanud ja varajase keskealise elu ning langetas otsuse, et soovib veel pööraste tegevustega oma elus tegeleda, hoolimata sellest, et tal on pisikene poeg ja naine, antakse teada MTV3-e vahendusel.

The Rasmus bändi liige Lauri Ylönen katsetas veidikene täiskasvanud ja varajase keskealise elu ning soovib veidike veel pööraseid asju teha ja mängida.

Aprilli kuus 32-aastaseks saav rokkar Lauri Ylönen esitas Emma Gala´l esimest korda uut laulu “Heavy“, mis on stiili poolest täiesti erinev The Rasmuse muusikast.

Kuigi vanusepiir on juba üle kolmekümne ja aastad hakkavad mõjuma Ylönen´i õlgadele, ei soostu muusik veel rahuneda.

“Tunnen, et kui on isu veel mängida, siis teen seda. Mõnes mõttes mulle tundub, et mu niiöelda mängimine jäi 15 aastat tagasi pooleli, kui alustasin bändiga. See kõik muutus pikapeale nii rutiinseks, mis nüüd tundub loomulikuna, sest karjääril on erinevaid etappe. Nüüd saan kergemalt hingata ja see tundub tõesti hea,” ütleb Lauri.

Muusikul on PMMP bändi laulja Paula Vesala´ga poeg Julius. Lauri soovis elada mõnda aega rahulikku pereelu, kuid muusiku hing tõmbas ta tagasi estraadile.

The Rasmuse viimase stuudioalbumi Black Roses ilmus aastal 2008.

“Ma tunnistan, et ma soovisin natukene aega lihtsalt vananeda rahus. Elasin mõnda aega täiskasvanu elu. Nüüd peab veel natukene ekslema,” naerab Lauri.

Lauri Ylöseni sooloalbum ilmub märtsis.

 

[ot-gallery url=”gallery/the-rasmus-solist-lauri-yl%c3%b6nen-katsetas-t%c3%a4iskasvanute-elu-tuleb-veidikene-aega-veel-m%c3%a4ngida”]