Alati särav ja kaunis näitlejanna Kersti Kreismann (64) on täitnud ühe oma salajase unistuse ning hakanud õppima tennisemängu. Ennekõike selleks, et tõestada endale – kunagi pole hilja uuega alustada, kirjutab ajakiri Naised.

Kui filmitöö välja arvata, on näitleja Kersti Kreismann‘il praegu elus rahulikum periood, mil ta pühendub pigem iseendale ja oma tegemistele. Ta on leidnud uue hobi – tennise, mis on juba noorusest saadik olnud üks tema salaunistusi.

“Sügisest on mul uus hobi, ma hakkasin tennist mängima. Oli selline tore võimalus, et tunnustatud treener Aita Põldma otsustas teha grupi “Over sixty” – kõik mängijad peavad olema ettenähtud eas ja samas algajad! Tennis on olnud juba mu noorusest alates unistuste ala, kättesaamatu, hiljem juba “läinud rong”. Järjekordne tõestus – kõik on võimalik!”

Kersti kutsus seltskonna mõttes ka oma sõbranna tennisetrenni kaasa. “Loodame suvel oma elukaaslastele tenniseväljakul asjalikku seltsi pakkuda,” on igati naiselik põhjendus varnast võtta. “Üllatuslikult saan servimisega juba üsna hästi hakkama, treeneriga mängida on väga mõnus. Omavahel vastakuti olles kipub esialgu rohkem jooksutrenn olema! Aga ka jõuluvana on minu püüdlusi igati tunnustanud ja tõi kingiks päris oma reketi.”

“Elan tsüklis pühapäevast pühapäevani. Siis mängib ühel väljakul mu lapselaps ja teisel samal ajal mina. Ehk kunagi ka koos? Ootame mõlemad seda aega.”


Refereeritud artikli täisteksti loe ajakirjast Naised