Susanna Penttilä on neljas soomlasest naine, kes on poseerinud Ameerika Playboyle. Susanna räägib Iltalehe rinnaekstras oma suhtest moemaailmaga.

 

Susanna Penttilä on poseerinud Ameerika Playboy´le juba viiel korral.

“Olin 26-aastane, kui mind Pariisis aastal 2000 sooviti ameeriklaste lehte. Tol ajal olin arvamusel, et ma võiksin kasvõi Playboys poseerida. Peagi olingi seimsas Playboy fotograafi ees, kes pildistas mind Eifeli torni ees ja Champs Elysee´s. See oli suurepärane kogemus, hoolimata sellest, et pilte ei avaldatudki.”

“Seejärel sain Playboylt korduvalt teateid, et olen oodatud Miami Floridasse uutele fotosessioonidele. Aastal 2004 läksingi ja varsti ilutsesin Pamela Anderson´i piltide kõrval – nagu naabritüdruk. Minu nii öelda trump olevat olnud see, et suhtusin pildistamisesse alandliku meelega.”

Aga Susannal oli ka teine trump: strateegilised mõõtmed 87-60-87

Susanna oli üllatunud, kuidas reageeriti tema kodumaal neile piltidele. Teda hakati kutsuma Playboy-Susannaks. Ta koges ka seda, et tema usaldusväärsus rõivaala ettevõtjana halvenes, eriti naiste silmis.

“Tundsin end sageli veidi vaevatuna.”

Pooleteist aastase Sulo emana soovib Susanna nüüd, et tema rinnad oleksid veidi väiksemad.

“Mõned naised unistavad suurematest rindadest aga mina vastupidiselt unistan väiksematest. Alati pean mõtlema, et kuidas tööle minnes riietun ning kuidas ma trenni tehes oma rinnad ära varjan. Kuna ma olen üpris väikest kasvu – kaalun vaid 45kg – rinnad on võib-olla minu kehasuurusele ülemäära suured.”

Susanna ei mõista hukka ilukirurgiat.

“Minu arust loomulikkus on ideaalne, kuid see on igaühe oma asi, mida ta endaga teha laseb. Oleks siiski hea jääda selliseks nagu looduse poolt ollakse. Viimane maailmatrend on nüüd tagumiku silikoonid. Sellist, nagu Kim Kardashian´il, ma ei laseks iial omale paigaldada.

 

 

[ot-gallery url=”gallery/playboy-susanna-penttil%c3%a4-unistan-v%c3%a4iksematest-rindadest”]