Kaunis Henna Kalinainen (21) on silma paistnud nii Big Brotheri saates kui ka soome glamuuritar Johanna Tukiaineni sõbrannana, vahendab MTV3.fi.

Soome Big Brother´i saatest tuntud Henna Kalinainen-Kurhinen´i panga väljavõte on kuus lehekülge pikk.

Viimase kahe aasta panga väljavõtte hulka kuuluvad ka mitmed ühistranspordi inspekteerimislõivud, tervisekeskuse maksud ning mobiilsideoperaatorite maksud. Kokku on Henna kulutanud 8170€ suuruse summa. Kõige värskem väljavõte on tehtud veebruaris.

Väljavõtte võla lühendamine võib olla päris raske, sest Henna sissetulek aastal 2009 oli vaid 3371 eurot.

Andmed põhinevad 24. veebrubruaril 2011 tõendile.

Henna on lasknud endale asetada  DD-korvi silikoonrinnad ning ka tema huuli on kujundatud. Tema sõnul on need iluoperatsioonid hetkel viimased ning järgmised plaanib ta sooritada alles siis, kui ta on lapsed sünnitanud.

Peale lahkuminekut Antti Kurhinen´ist on Henna kolinud tagasi oma vanemate juurde. Varem elas ta koos Anttiga.

Henna Kalinainen on Johanna Tukiainen´i üks parimatest sõbrannadest. Henna oli palutud Johanna pulma pruutneitsiks. Henna jättis aga pulma minemata.

Esimesel videol näidatakse pruutneitsi kleidivalikut.

Teisest videost näete, kuidas Johanna ja brünett Henna räpivad Petri Nygård´ist. Laulu sõnumist kajastub selgelt, et neidudele ei meeldi Petri, kuna too upitab end teiste kuulsuste näol tippu.

 

 

 

Loe lisaks:

BB Henna Kalinainen võttis ennast paljaks: Ma olen täiesti uus inimene!

Soome realitistaar Antti Kurhinen Gossip.ee-le: “Meil oli Hennaga nii palju plaane, mis nüüd kõik on purunenud. Minu süda pole ainus, mis purunes.”

Lahutav BB-Antti: “Olen olnud Hennaga ühenduses, aga meie suhted on siiski pingelised”

Sünnipäeva pidanud Big Brotheri Henna Kurhinen läks baaris kaklema
Save