Petri Nygård on soomlasest rap-artist, kes oli eelmise nädala neljapäeva ja reede vahelisel ööl esinemas klubis Taiga Jim, kirjtuab Iltaleti.

Kui esitlusega ühele poole jõuti, algas allkorrusel eraldi olevas pubis kaklus.

Petri Jukka Laurila esinejanimega Petri Nygård oli eelmise nädala lõpus kontserti andmas ning peale seda läks allkorrusel kakluseks.

Pealtnägijate kinnituste kohaselt alustasid neli meest omavahel vaidlust.

Üks pubi omanik kinnitab, et vaidlejad otsisid meelega probleeme kohalikega. Pubi osanik ise aga ei soovi oma nime avaldada.

“Ei saa veel kindel olla, et kas mehed üldse olid kontsertti kuulamas. Siiski tundus mulle, et nad olid spetsiaalselt tulnud siia kaklema, sest nende dressipluusidel oli kirjas “Huligans”, avaldab pubi osanik.

Turvamees üritas olukorda rahustada, aga sai selle eest hoopis vastu vahtimist. Isegi pipragaas ei mõjunud meestele, nemad jätkasid inimeste väärkohtlemist edasi nii kuis jaksasid.

“Tegemist oli umbes 35-40 aastaste meestega, kes tüli norisid. Neil olid oma kaklusvõtted silme ees ja tundus nagu kaklust oleks ennem harjutatud.”

________________

Perti Nygård tegutses aastatel 1989-2003 Nuera-nimelises bändis. Tema esinejanimi oli Dream ja kaaslase Henry Kapralin´i nimi oli Skem.

Petrilt on ilmunud Nuera ajal 7 albumit ning hiljem üksi tegutsedes 6 albumit, millest viimane ilmus aastal 2011 nimega “Kaikki tai ei mitään

Esimene laul esinejanime all Petri Nygård oli Soome rokkmuusikat kritiseeriv rapi esitlus “Vitun Suomirokki“. Algselt ilmus see Internetis aastal 2000. Seejärel läks see plaadile Poko Rekords

Petri Nygård lood sisaldavad roppe sõnu ja käsitlevad muuhulgas seksi ja narkootilisi aineid. Samuti sisaldavad lood ka avaliku elu tegelasi.

 

[ot-gallery url=”gallery/soome-rap-artisti-petri-nyg%c3%a5rd%c2%b4i-e-petri-jukka-laurila-kontsert-l%c3%b5ppes-hirmsa-kaklusega”]