Elin Nordegren’i uus poiss-sõber, kellega ta kohtus õpingute ajal Floridas, tegi ameerika meedia andmetel suhtele lõpu pärast seda kui kaks golfitähe sõpra temaga “rääkimas” olid käinud. Nad ütlesid, et tal võib tulla “ebameeldivusi” kui ta Elin’iga edasi kavatseb kohtuda. 

National Enquirer andmetel on Elin Nordegren maruvihane, et Tiger Woods’i palgal olevad inimesed uue poiss-sõbra eemale peletasid. “Me oleme lahutatud. Kõik on läbi. Miks ta mind rahule ei jäta?” kurdab ta.

31 aastane kahe lapse ema  kohtus endast viis aastat noorema mehega Rollins College’is. “Aeg-ajalt käisid nad kohtamas. Elin’it tegi veidi murelikuks tema vanus. Ta naeris kui ütles: “Kes ma siis nüüd olen – “puuma”?”

Jõulud veetis paar eraldi. Kui Elin USA’sse tagasi pöördus, rääkis uus kallim, et vaheajal külastasid teda kooli territooriumil kaks Tiger’i töötajat. “Ma usun ausalt öeldes, et ta oli surmani ärahirmutatud. Elin’ile ütles ta, et ei taha olla osaline mingis draamas ja et oleks parem enam mitte kohtuda,” ütleb allikas.

Elin ei elanud lahkuminekut eriti läbi.  Kuid teda ajas marru, et mängus võis olla endise abikaasa käsi. “Miks ta oma eluga edasi ei lähe ja mul oma elu ei lase elada?”