Esko Erikäinen on alates aastavahetusest oma naisest Martina Aitolehti-Eerikäinenist lahus ning juba on kuulda kuulujuttude sahinat uuest silmarõõmust, vahendab MTV3.

Esko Eerikäinen eitab kuulujutte, mille kohaselt ta oli olnud läheses õhkkonnas Miss Soome 2010 Viivi Pumpanen´iga.

Soome meelelahutusportaal teatas uudist sellest, kuidas Esko olevat reedel olnud Rovaniemis Mad About Summer´i festivalil koos Viiviga ning seda veel käest kinni. Kui temalt hakati selle kohta aru pärima, purskas ta naerma.

“No ega ma just käest kinni küll ei olnud Pumpanen´iga seal kontserdil. Ma ei ole nii meeleheitel, et ma läheksin avalikku kohta ja flirdiksin juba suhtes oleva naisega,” naerab Esko.

Viivi Pumpanen on vabaabielus Olli Johansson´iga. Johansson on soomlasest näitleja ja rap-artist. Johansson oli filmimas Biisonimafia sarja, kus Viivi Pumpanen näitles. 

Esko küll aga kinnitab fakti, et oli Viivi ja kogu Hunks´i tiimiga koos kontsertti jälgimas.

“Meie seltskonnas oli lisaks Viivile ka muid inimesi. Kontsert kestis umbes tunnikese ja selle aja jooksul sai veidi nihkutud ja sattusin Viivi kõrvale, aga me tõepoolest ei olnud käest kinni,” seletab Esko. 

Juttude kohaselt olevat Esko pärast laupäevast Hunksi esinemist andnud Viivile isegi ühe roosi.

“Ma andsin roosi Viivi sõbrale. Pealegi, meil on Hunksiga umbes 150 esinemist aastas ja iga esitluse lõpetuseks ulatame roose pealtvaatajatele,” ütleb Esko.

 

Loe lisaks:
Soome avaliku elu tegelased Martina Aitälehti-Eerikäinen ja Esko Eerikäinen lahutasid. Esko: Lahkuminekus on veel paljud asjad selgusetud