Eesti laulu võistluses osalev laulja Rolf Roosalu (29) räägib Gossip.ee rubriigis Kohvipaus, et tema pere toetab teda kõiges. Ka südamelt ära rääkida pole mehel midagi. “Ei annaks praegu midagi ära. Hea on,” vastab Rolf küsimusele, kas on ehk midagi, mille tahaks südamelt ära rääkida.

Rolfi karjäär on alates 2002 aasta sügisest, kui ta Tallinna kolis ainult ülesmäge läinud. Rolf töötab Eesti Tantsuagentuuris lauljana. Esmakordne suure lava kogemus oli tal aga juba 4 aastaselt Vanemuise kontserdimajas.

Karlova gümnaasiumis ja hiljem Elleri muusikakoolis klassikalise laulu erialal tudeerinud Rolf räägib Gossip.ee-le, et hetkel temalt plaati oodata pole. “Järgmine plaat ja selle nimi avaldub siis, kui paras aeg käes on,” muheleb siiani 2 sooloalbumit välja andnud mees salakavalalt.
 
Rolfile meeldib lisaks muusika kuulamisele seda ka ise kirjutada. Küsimusele, kas tal on ka iidoleid Eesti lauljate hulgas sõnab mees: “Ikka on!”

Rolf paljastab, et ta armastab raadiot kuulata aga uurides tema lemmiksaateid telekanalitelt, üllatab mees faktiga, et tal pole isegi telekat. “Elmar ja Power,” loetleb Rolf oma lemmikraadiojaamu.  “Head vastandid, sõltuvalt tujust. Samas meeldib ka vene muusika DFM sageduselt,” ütleb Rolf. Televisioonisaadete uurimise peale teatab aga: “Mul ei ole televiisorit.”

Eestis tuntust koguv Rolf välismaale mineku plaane ei soojenda. Küsimusele, kas on mõelnud näiteks ka välismaal kontserte anda, viskab mees vaid nalja: “Ootan endiselt esinemikutset.”

Oma repertuaarist meeldivad talle kõik laulud ning oma repertuaarist ta midagi esile tõsta ei oska. “Armastan kõiki laule, mis on mahtunud minu kahele albumile ja ka neid mis neilt välja jäid,” ütleb Rolf ning lisab, et tema ükski kontsert ei möödu “viimase lauluta”, kui uurime, kas on ka mõni laul, mis igal kontserdil esitatud saab: “Viimaseta. Kes on käinud, see teab!”

Tuleviku suhtes on Rolfil suured lootused ning mees ise usub, et meeldejäävaim seiklus on tema elus veel ees.