Märtsi InStyle‘i kaanelugu on Tom Fordi intervjuu näitlejatar Julianne Moore’iga. Moore, kes sai detsembris 50aastaseks, räägib Fordile avameelselt, mis tundeid vananemine temas tekitab, vahendab ajakiri Mood.

“50. sünnipäev ütleb: “Olgu, aeg lendab. Sul on need asjad, mille üle sa oled õnnelik ja uhke. Aga kui on veel midagi, mida sa pole teinud, aga tahaksid teha, ära oota enam. Hakka tegema!”.” räägib Julianne Moore.

Kui kinolinal pole Julianne minetanud grammigi oma seksikusest, siis koduses pereingis ei tunne ta end üldse seksikana – kui ta just abikaasa Bart Freundlichiga kahekesi ei ole. “Emalikud kohustused hävitavad selle osa elust,” tõdeb ta. “Ma võin end seksikana tunda, kui olen Bartiga kahekesi või reisil. Aga igapäevane laste kooliviimine ja koolist toomine, silmaarsti juures käimine, laste korvpalli viimine, koolikontserdil käimine – see värk ei anna seksikat tunnet. Selline oli minu päev eile. Pealegi on mul kohutav komme kanda päev otsa joogariideid.”

Moore kannab ajakirja esikaanel Tom Fordi loomingut. Ajakirja sees näitab ta Marc Jacobsi, Diori, Lanvini, Dolce & Gabbana ja Louis Vuittoni kollektsioonide paremaid palu.