Tuntud kantrimuusik Billy Ray Cyrus ütles väljaandele GQ Magazine antud intervjuus, et elu oleks õnnelikum kui ta tütar ei oleks staariks saanud, kirjutab The Telegraph.

“Ma ei taha seda tegelikult paljastada, aga ma teen seda siiski. Kui oleks minu võimuses aega tagasi kerida, siis ei laseks ma tütrel enam staariks saada. Kui me pere oleks siiani koos ja üksmeeles, oleks kõik korras,” lausus mees.

Kuid Miley Cyruse osatäitmisega seriaalis “Hannah Montana” kaasnenud tähelend ja sellest tulenenud probleemid tekitasid, et Billy Ray Cyrus ja ta naine Tish Cyrus lahutasid möödunud aasta oktoobris.

Paaril on kolm last, kellest Miley on vanim. Lisaks veel kaks last Tishi varasemast abielust.

Billy Ray Cyrus sai kuulsaks 1990. aastate alguses hitiga “Achy Breaky Heart”.

Mees lisas, et ta kartis oma tütre kuulsaks saamise pärast ning hakkas mõtlema, et lapse elu võib lõppeda sama traagiliselt kui näiteks Kurt Cobainil, Michael Jacksonil ja Anne Nicole Smithil.

“Kogu meie pere lasi end enne Tennesseest Los Angelesse kolimist ristida, kuid isegi see ei aidanud Saatana vastu,” lausus muusik. Billy Ray Cyrus nentis, et kui äritegemisel ja kuulsusel lasta liiga sügavale imbuda, siis see lõhub inimsuhted ja pere.