Tasahilju avanevad Inno (39) ja Irja Tähismaa (32) kurikuulsa blogi tõelised tagamaad. Tähismaad, kes on oma blogis iseäranis kenasti suhtunud Keskerakonda, võeti lõpuks ka erakonna ridadesse vastu!

Samal Keskerakonna juhatuse koosolekul läinud nädalal, kus kinnitati partei koosseisu jõutõstja Marko Traks, sai erakond täiendust veel kahe värvika liikme, nimelt Inno ja Irja Tähismaa näol. Teadmata põhjusel hoiti nende liikmestaatust veel reedel vaka all, kuigi Tähismaade eest seisnud koosolekul koguni Edgar Savisaar isiklikult – mis olla mõnedes teistes juhatuse liikmetes tekitanud nurinat.

“Ma veel ei kommenteeriks seda,” sõnab Inno Tähismaa ja palub selle teemaga tema poole alles nädala pärast uuesti pöörduda. Ta ei soovi ka kommenteerida tagamaid, miks nad sellise käigu ja just nüüd tegid ning miks just Keskerakond neile sümpatiseerib.

Keskerakonna peasekretär Priit Toobal on aga üllatunud, kuuldes Inno ja Irja Keskerakonda astumisest: “Kõik avaldused erakonda astumiseks laekuvad esmalt minule ja nende avaldus pole minuni küll jõudnud. Mina lükkaksin ümber väite, justkui nad oleksid astunud Keskerakonda.”

Keskerakonna juhatuse liikmed, õde-venda Maarika Tuus ja Heimar Lenk kohmetuvad mõlemad küsimuse peale uute liikmete vastuvõtmisest. Lenk sõnab, et liikmete ettelugemise hetkel viibis tema Kesknädala toimetuses. Just siis juhtus eemal olema ka Marika Tuus. Juhatuse liige Tiit Terik aga jäi enda sõnul kõnealusele koosolekule kõvasti hiljaks ning jõudis kohale alles siis, kui liikmed olid juba ette loetud. Juhatuse selliseid tegijaid nagu aseesimees Kadri Simson ja liige Peeter Võsa ei õnnestu enne Kroonika trükkiminekut tabada.

Keskerakonna liider Edgar Savisaar jääb aga sootuks kidakeelseks: “Ei, ma ei räägi. Aitäh!”

 

Refereeritud artikli täisteksti loe ajakirjast Kroonika