“Tahame oma juhte rakendada rohkem oma programmides,” selgitab ERRi juhatuse liige Hanno Tomberg, miks Raadio 2 peatoimetajat Heidy Purgat septembris algava superstaarisaate žüriis seekord ei näe.

“Tõesti, varem on teletöötajad teinud kaastööd mõnele raadiojaamale ja raadiotöötajad mõnele telejaamale, aga me leiame, et see ei ole põhjendatud,” sõnab Tomberg. “Kuna see tekitab ka meie enda organisatsioonis küsimusi, miks mõnele neid lubasid antakse ja mõnele ei anta, siis oleme viimasel ajal rakendanud seda poliitikat, et üldjuhul neid lubasid konkurendi juures töötamiseks ei annagi.”

“Ennekõike on see otsus seotud minu tööga rahvusringhäälingus. Mul on siin päris palju ülesandeid,” põhjendab Heidy Purga superstaarisaates mitteosalemist. Tööandjat ta ei süüdista. “Tegu ei ole mingisuguse keelamisega,” hindab naine. “Igal töötajal on tööleping ja sellega seotud kohustused. Selle vastu ei saa eksida. Ma pean oma töölepingust kinni,” sõnab Purga. “Aga see küsimus on muidugi teravam küll kui varasematel aastatel – see on tõsi.”

Heidy asemel hakkab saate žüriis osalema Maarja-Liis Ilus.