Ennast inimeste südametesse tantsinud Mairold Millert räägib, et peale tantsimise meeldib talle pokker ning ära ei ütleks ka väikesest näitlejatööst! “Tegelen igal vabal hetkel tantsimisega ja üks väga suur hobi on pokker, mida meeldib harrastada. Pokker on lihtsalt väga hea lõõgastumise, hea seltskonna ja adrenaliini kombinatsioon, mis paneb sind unustama tavalised argipäevad,” räägib Millert Gossip.ee-le.

Mairold Millert, millal on teie sünnipäev, kus asub sünnikodu, millega tegelevad vanemad?
Minu sünnipäev on 20.07.1986 ja olen sündinud Tallinnas. Olen elanud siin enamus ajast oma elust, kui mõned aastad Inglismaal välja jätta. Vanemad on mul parimad ja tegelevad mõlemad asjadega, mis neile meeldivad.

Mis on teie huvialad?
Tegelen igal vabal hetkel tantsimisega ja üks väga suur hobi on pokker, mida meeldib harrastada nii palju, kui kõige muu kõrvalt aega jääb. Pokker on lihtsalt väga hea lõõgastumise, hea seltskonna ja adrenaliini kombinatsioon, mis paneb sind unustama tavalised argipäevad. Pokker kindlasti ei sobi nendele, kes peavad seda kiireks rikastumise võimaluseks kuna seal on ka omad ohud. Tuleb lihtsalt teada ja endale aru anda, kui osav sa ikka oled.

Kuidas meenutate enda osalemist “Tantsud tähtedega” saates… kes oli teie lemmikõpilane- tantsupartner?

Tantsusaates osalemine on olnud väga põnev ja suur väljakutse kõikidele selles osalenutele. See on ju ikkagi ala, millele olen pühendanud rohkem, kui poole oma elust. Tantsusaade on avanud väga palju uusi uksi ning toonud uusi pakkumisi ja võimalusi. Igati positiivne kogemus. Lemmik tantsupartnerit mul ei ole. Nii Piret kui Liina olid mõlemad väga super õpilased ja koos tantsimise juures on väga oluline, et mõlemad pooled naudiksid seda, muidu ei tule sellest midagi välja. Ja seda me mõlema tantsupartneriga ka tegime.

Milline näeb välja teie tööpäev, kirjeldage palun?

Õnneks võin ma öelda, et tööd jätkub ja päevad on pikad, isegi liiga pikad hetkel. Tavaline päev näeb välja selline, et tõusen ja lähen tööle RE/MAX Professionali maakleri tööd tegema. Õhtul lähen sealt otse tantsutrenne andma Saku Vallamajja tantsuklubisse Danceland. Seal lõpetan umbes 21.00 ja siis tahaks veel ka enda tantsu lihvida, nii lähen teen ka ise veel Tallinnas kuskil kahe tunnise trenni ja lõpuks ongi päev läbi. Samas mulle meeldib nii. Ei kujuta ette, et niisama istuks ja vedeleks terve päev. Nädalavahetustel töötan ka ööklubis Vabank, mis on ka meeldiv vaheldus nädala rutiinist.

Kas te oma tantsupartneritega ka suhtlete peale “Tantsud tähtedega” hooaja lõppu?

Ja ikka suhtleme. Mõlemad minu saate partnerid on samuti paljude asjadega hõivatud, kuid vahel ikka saame kokku ja räägime, mis meie eludes toimub. Liinaga on endiselt veel esinema kutsutud ja praegu ongi veel ees mõned trennid, et ikka seda taset hoida, mille Liina saates oma pingutuste ja pühenduvusega saavutas.

Nimetage mõni põnev või lihtsalt kentsakas juhtum lava taga, mida eetris ei näidatud?

Üks peaproov tuleb meelde, kui oli sekundite mäng, kas mu püksid jõuavad enne mu põrandale minekut kohale või ei. Rippusin telefoni otsas ja palusin gaasi anda. Juba jooksid püksid uksest sisse, aga mina pidin juba põrandal olema. Sai siis mindud täiesti valede pükstega. Selleks aga peaproovid ju ongi, et taolisi asju otsesaates ei juhtuks.

Kuidas iseloomustaksite täna oma kaasvõistlejaid “Tantsud tähtedega” saates?
Kogu selle seltskonna kohta võib öelda ühe sõnaga – SUPER! Meil sai seal ikka väga palju nalja saate ajal, kui ka igapäevaselt treeningsaalides ning vabal ajal. Me kõik ju koos kunagi võistelnud ja tundsime üksteist juba ammu.

Mis on teie tulevikuplaanid?
Tuleb kindlasti muudatusi elus ja kuuleb juba väga varsti mõnest huvitavast plaanist. Samas kui keegi tahab enne suve veel tantsima õppida, siis alustan täiskasvanute uute gruppidega Tallinnas juba Märtsi alguses.

Kas teie süda on vaba? Kas olete mõelnud ka lapse saamise peale?

Lapsi mul veel kindlasti plaanis pole saada. Selle asjaga on veel aega. Tunnen ennast veel liiga noorena.

Kuidas on fännidega, kas tullakse tänaval ligi ja tehakse kingitusi ka?

Päris kingitusi tänaval ei tehta, aga ära tuntakse küll. Õnneks on kõik viisakad ja sõbralikud inimesed olnud.

Kes on nimeliselt teie meelest meil Eestis tõelised superstaarid?

Eesti raames on kindlasti Ivo Linna, Anne Veski ja sellised inimesed kes on aastakümneid meelelahutusega edukalt tegelenud ja keda kogu avalikus tunneb.

Südamelt ära?
Õnneks pole mul südamel ühtegi sellist asja mida oleks vaja ära rääkida.

Millist raadiojaama kõige meelsamini kuulate ning mis on teie lemmiksaated televisioonis?

Ma kuulan raadiot ainult autos sõites, kui oma plaatidest tüdimus tuleb. Siis ka oleneb ajast, millise raadio peale lülitada. Star FMi kolmik tundub hommikuti päris pull ja Sky Plus on ka aastaid häid saateid teinud. Teleka ette jõuan aga öösiti ja heal juhul satun mingi korduse peale. Midagi otseselt sealt ei vaatagi.

Kas olete kunagi mõelnud, et võiksite ise saatejuht olla?

Ma olen selle peale mõelnud. Ma ei kujuta ette, kas ma sobiks päris saatejuhiks, aga mõnest väiksemast näitlemisega seonduvast tükist ma ära ei ütleks. See oleks midagi uut ja huvitavat mängida sellist rolli, kes ma tegelikult pole.