Seekord ei kavatse Victoria Beckham oma rasedust varjata, vaid teeb samamoodi nagu mitmed teised kuulsused enne teda – poseerib alasti ajakirja kaane peal.

Eelmiste raseduste ajal tegi Victoria Beckham kõik selleks, et oma kõhtu varjata. Seekord, neljandat last oodates, on igasugune tähelepanu teretulnud.

“Star Magazine” andmetel kavatseb Victoria teha täispöörde ja kaanepildi jaoks riided seljast heita. Iseenesest pole selles midagi uut, sama on teinud ka Demi Moore, Britney Spears ja Christina Aguilera. Kuid keegi neist pole poseerinud moemaailma kaalukaima ajakirja kaanel. Allika sõnul on sellist tüüpi pildistamine ajakirja “Vogue” puhul äärmiselt ebatavaline, kuid tänu ajakirja stilistide meeskonnale, saab pilt ikkagi olema väga “fashion“.

“Victoria on stiili-ikoon ja ta tahab olla kõige seksikam naine, kes kaanepilti on kaunistanud,” ütleb “Star Magazine”‘i salajane allikas.

On teada, et Victoria ja David Beckham said abi kliinikust USA’s, mis legaalselt aitab vanematel oma sündimata lapse sugu valida.