OHMYGOSSIP – Mai kuu on lõppenud ja paljudes meediaväljaannetes on jooksnud uudiseid tuntud inimeste lahutustest ja purunenud suhetest. Mis on selle nähtuse taga ja kas on võimalik, et tähtede seis ja astroloogilised mõjutused mängisid selles rolli? Näkkälä nõid annab Ohmygossip-ile oma seletuse ning jagab nõuandeid, kuidas keerulistest aegadest üle saada ja uus lehekülg keerata.

Astroloogilised mõjutused mais
Mai kuu oli sel aastal astroloogiliselt väga keeruline. Mitmed planeedid, sealhulgas Veenus, armastuse ja suhete planeet, ning Saturn, piirangute ja struktureerimise planeet, olid keerulistes asendites. Erinevad astroloogilised transiidid mõjutasid inimeste emotsioone ja suhteid, tuues esile pinged ja varjatud probleemid. Mais oli palju lahutusi ning oli ka palju juba varem lahtatud suhete avalikustamist.

Veenuse ja Saturni kvadraat: Veenuse ja Saturni kvadraat tekitas suhetes piiranguid ja pingeid. See aspekt võib tuua esile rahulolematuse ja vajaduse muutuste järele. Paljud paarid tundsid, et nende suhted ei vasta enam nende vajadustele või ootustele, mis viis lahkhelideni ja lõpuks lahutusteni.

Merkuuri retrograad: Merkuuri retrograad on tuntud suhtlemisprobleemide ja väärarusaamade poolest. Mais toimunud Merkuuri retrograad võis süvendada juba olemasolevaid probleeme ja raskendada avatud ja ausat suhtlust. See võis põhjustada arusaamatusi ja konflikte, mis viisid suhete purunemiseni.

Kuuvarjutus: Mais toimunud kuuvarjutus tõi esile varjatud emotsioonid ja suhete tumedamad küljed. Varjutused on alati tugevate muutuste ja transformatsioonide ajad, mis võivad tuua kaasa ootamatuid lõppemisi ja alguseid.

Psühholoogilised aspektid
Astroloogilised mõjud võivad olla võimsad, kuid ka psühholoogilised tegurid mängivad suhete lõppemises suurt rolli. Pandeemia mõju, igapäevane stress ja muutused elukorralduses on paljusid suhteid proovile pannud. Eneseteadvus ja vajadus isikliku arengu järele võivad samuti olla põhjuseks, miks paljud otsustasid mais oma suhetele lõpu teha.

Kuidas keerulistest aegadest üle saada ja uus lehekülg keerata?

Kui oled kogenud lahutust või suhete purunemist, on oluline leida viise, kuidas sellest ajast üle saada ja edasi liikuda. Siin on mõned nõuanded, kuidas seda teha:

1. Võta aega enda jaoks: Pärast lahutust või suhete purunemist on oluline võtta aega enda jaoks. Luba endal tunda oma emotsioone ja töötle neid. Meditatsioon, päeviku pidamine ja eneseanalüüs võivad aidata sul mõista, mida sa tegelikult vajad ja tahad.

2. Loo uusi rituaale: Uued algused nõuavad uusi rituaale. Kasuta astroloogilist tarkust ja loo rituaale, mis aitavad sul vabastada vana energia ja kutsuda ellu uusi võimalusi. Näiteks küünlarituaal või kristallidega mediteerimine võib aidata suunata positiivset energiat.

3. Otsi tuge: Ära jää üksi oma muredega. Otsi tuge sõpradelt, perelt või terapeudilt. Jagatud mure on pool muret ja toetav kogukond aitab sul raskustest kiiremini üle saada.

4. Keskendu enesearengule: Kasuta seda aega enda arendamiseks. Õpi uusi oskusi, tegele hobidega ja investeeri oma vaimsesse ja füüsilisse tervisesse. See aitab sul taastada enesekindlust ja leida rõõmu oma elust.

Mai kuu keerulised astroloogilised mõjud ja psühholoogilised tegurid viisid paljude suhete lõppemiseni. Kuid iga lõpp on ka uus algus. Soovitan suunata oma energiat positiivse muutuse poole ja leida uusi võimalusi oma elus. Võta aega enda jaoks, loo uusi rituaale, otsi tuge ja keskendu enesearengule. Nii saavad keerulistest aegadest üle ja avada uue, helgema peatüki oma elus.