OHMYGOSSIP – MTV kirjutab, et hiljuti tippsportlase-kärjääri lõpetanud Kiira Korpi paljastas, et võistluste ajal on olnud välimuse surve väga suur.

Iluuisutaja-karjääri lõpetanud Kiira Korpi elab hetkel koos oma poissõbraga Itaalias. Heledapäise kaunitari välimusest on räägitud kogu maailmas ja teda on valitud mitmeid kordi esikohtadele iluteemalistes hääletustes. 

“Nooremana olles oli see kindlasti üks suur stressi allikas, mis lisas survet, et võimalikult paljud oleksid minuga rahul. Uisutamine on väga esteetiline, kuid samal ajal tahetakse rõhutada ka spordiala nõudlikkust,” kirjeldas Kiira Korpi kolmapäeval Peter Uutisvirrassa – saates.

Kiira ütleb siiski, et ilu pole sugugi olnud alati positiivne asi.

“Eriti nooremana oli sellest vahepeal pigem kahju kui kasu. Aga nüüd olen sellega harjunud,” tunnistab iluuisutaja. Täna elab Kiira Itaalias koos oma poissõbraga ja sooritab samal ajal Helsingis pilatese juhendaja õppeprogrammi.

Kiira meenutab: “Minul on olnud lapsest saadik selline tunne, et ma pole piisavalt hea. Et võiksin alati teha paremini ja paremini. Perfektsionism oli alati kohal.”

“See ei ole eriti tervisele hea kui minnakse äärmustesse,” lisab Kiira.

 

Loe lisaks:
Soome iluuisutaja Kiira Korpi valiti maailma kõige seksikaimaks naissportlaseks

Iluuisutaja Kiira Korpi uisutas verise käega