OHMYGOSSIP — Meil kõigil on enda lemmikpoosid või näoilmed, millega me üritame piltidele jääda. Samuti on kõmupiltnike lemmikutel Karlie Klossil, Cara Delevignel, Katie Holmesil ja Mila Kunisel enda salanipid, kuidas näha ka ootamatutel paparatso-fotodel suurepärane välja.

Ühe hiljuti läbiviidud uuringu kohaselt kulutab keskmine inglise naine endast piltide tegemisele, nende kustutamisele ja sotsiaalmeedia jaoks perfektseks töötlemisele kokku 753 tundi.

Uurimistöö käigus tulid välja inglannade seas kõige populaarsemad nipid ideaalsete selfiede jaoks: pehme valguse kasutamine, ülevalt-alla pildistamine, salendavad poosid, kaamerafiltrid ja Tyra Banksi poolt massidele tutvustatud n-ö silmadega naeratamine.

Staarid ei saa aga nendele nippidele lootma jääda, mistõttu levib modellide ja näitlejate seas niinimetatud “punase vaiba näoilme”, mis näeb iga nurga alt hea välja ja mida on võimalik kaua samasugusena hoida. Kergelt kissitatakse silmi, surutakse huuled prunti ja tõmmatakse põsed sisse – nägu näeb kohe välja kenam ja defineeritum. Tuleb aga meelde jätta, et võtmesõnaks on mõõdukus, sest vastasel juhul võib foto kujuneda naeruväärseks!