OHMYGOSSIP — Kas mäletad seda vana head ütlust, et teod kõnelevad valjemini, kui sõnad? Mitte keegi ei saa vastu vaielda, sest see on täiesti tõsi. Kõlab magusalt, kui ütled teisele, et teda armastad, aga see ei pruugi midagi tähendada, kui teod pole vastavad. Kellegi armastamine peegeldub käitumises ja tegudes, kirjutab Iheartintelligence.

Mitte, et armastuse väljendamine sõnades täiesti mõttetu või tarbetu oleks – sugugi mitte! Aga see pole lihtsalt piisav! Tegu on oluline. See lisab tunnetele intensiivsust ja nõuab emotsionaalset investeerimist, kui tühipaljad sõnad jällegi mitte. Armastust täis tegudel on palju suurem mõju, kui sõnadel, sest teo mõju kaevub sügavale inimese hinge.

Sa ei vaja enda kõrvale partnerit, kes ütleb, et armastab sind kuuni ja tagasi, aga samas pole võimeline sinu ja suhte nimel looma ohverdusi või kompromisse.

Näiteks:
Sa tead üht naist, kelle partner teda kuritarvitab. Küsid talt, miks temaga siiani koos on olnud ning ei lahkunud kohe, kui ta teda kuritarvitama hakkas. Ta kindlasti vastab, et tema partner (kuritarvitaja) ütleb, et armastab teda ja see ei kordu enam iial. Samas ta ei lõpeta kuritarvitamist kunagi. Mis selle loo moraal on? Sõnad tähendavad väga vähe.

Küsi naiselt, kes on oma suhtes väga õnnelik, mis paneb teda armastatuna tundma? Ta kindlasti ütleb sulle, et partner üllatab teda lilledega või koristab kodu, kui tal töölt vaba päev. Võibolla ta mees ei kurda, kui naine on töölt väsinud ja ei jaksa välja minna. Seal on kindlasti veel palju muid tegureid, kuidas mees paneb teda erilisena tundma.

Pea meeles, et armastus on imeline tunne ja sõnad on selleks üleliigsed. Sa lihtsalt tunneta armastust, kui süda hakkab teineteist nähes pekslema. Mõnikord tekivad sulle liblikad kõhtu, kui selle inimese häält kuuled. Sa ei pea oskama armastust sõnadesse panna, aga saad seda tegudes väljendada.

Kui see, mida sa tunned ja teisele pakud on vastastikune, võid kindel olla, et oled leidnud tõelise armastuse!

Avafoto: Pexels/Pixabay

Loe lisaks:
82 aastat abielus olnud paar paljastab, kuidas armastus igavesti kestab + VIDEO!

Ühepoolne armastus: 4 põhjust, miks sa armud valedesse inimestesse

Liigutav lugu tõelisest armastusest: 93-aastane mees võtab restorani minnes lahkunud abikaasa foto kaasa + VIDEO!